>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

BZWBK - wpłata do Moneybookers

M 0

michal92-64487

Użytkownik
Witam. Dokonałem przelewu z BZWBK do MB z tym że podczas wypełniania danych do przelewu w moim banku wymagane jest podanie ulicy, te pole po prostu nie może zostać puste. Problem w tym, że MB nie podaje ulicy do przelewu, a jedynie miasto. Zabawne jest to, że nie potrzeba wpisywać kodu miasta, a ulicę trzeba. Wpisałem wobec tego brak. Czy przelew dojdzie jeśli w ulica wpisałem brak, ale prawidłowo wpisałem nr konta i nazwa odbiorcy? Może ktoś tutaj ma w BZWBK konto i mi coś poradzi bo teraz nie jestem pewien. Kasę z konta odjęło i przyjęto przelew do realizacji.

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Dojdzie - bez paniki.
Pytanie: Dlaczego nie użyłeś przelewów24?
Kasę miałbys na koncie w parę minut a &quot;Przelewy&quot; podają swój pełny adres.

Otrzymane punkty reputacji: +1
M 0

michal92-64487

Użytkownik
Szczerze, to chyba z lenistwa nie szukałem o tym żadnych informacji. Z MB byłem już zaznajomiony na tyle, że postanowiłem spróbować jeszcze raz. Będę więc musiał zobaczyć te przelewy24. Mam tylko jedno pytanko, żeby nie robić offtopa jakiegoś. Czy aby skorzystać z przelewy24 muszę rejestrować się na stronce przelewy24.pl czy odbywa się to w inny sposób?(nie potrzebuje szczegółowych wyjaśnień tylko rzeczowa odpowiedź, resztę znajdę). Z góry dzięki za odpowiedzi.

bludek 367

bludek

Użytkownik
Dla własnej wygody możesz tylko ściągnąć program bankbrowser (będziesz miał taką możliwość w czasie robienia wpłaty) i nic więcej.

Jak zaczniesz robić przelew to wszystko będzie dobrze opisane, krok po kroku, a bankbrowser uprości całą wpłatę do 5 kliknięć myszką, zalogowania się w banku i wpisania kwoty przelewu.

Do góry Bottom