>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Byle z górki

pogryzionyprzezkomary 16

pogryzionyprzezkomary

Użytkownik
Jako ze zaczynam rozgrzewke przed AO po dluzszej forumowej przerwie.
Typy beda koszykowe bez szalu na lajcie. jazda sie zacznie w styczniu.
Jako ze duzo klepe live
Darussa - Tel Aviv 2,60 (przy 37-36) RusBet ⛔ 6-12 4kw jeszcze klepia nic sie raczej nie zmieni.
71-73 a mieli +11 mieli.. sorry +16
match in progress
euroliga
Bayern z Khimki ⛔ 72-65
gtalbym Rosjan po 2,6 ale nie patrzylem jeszcze w sklady do yego over 157.5
Kursy rosna jak sie dokopie do skladow to odpisze, mimo wszystko tak bym probowal powodzenia.

Milano z Canaria chcialem grac over ale tylko szaleniec zagra over 168 w europejskiej koszykowce jak przypie*la cegla w 1 kearcie albo polowie pojde w jakies 158. Canaria jak zacxnie bronic to Milano bedzie moglo wrzucac ale do wlasnego kosza.

PS
Khimki bez Svheda dzisaj dlatego kursy na over lecialaly w gore, mimo wszystko upieram sie przy overze.
By the way Svhed przeciwko Czechom dwa (leca mi te dni to bylo na weekendie wiec z tymi dwoma dniami przesadzilem) dni temu ledwo mi zrobil -20 w Sbornej.z kolegami

pogryzionyprzezkomary 16

pogryzionyprzezkomary

Użytkownik
Real Madryt + Cska moskwa 1.57 + 1.67 RusBet
euroliga
Real -3.5 1.84
Real 1.57 + over na cska ktorego nie zagram o168.5 po 1.36 wolne zarty. zagram jak linia spadnie. to smo sie tyczy i turasow.
lapane bedzie na live jak komu sie chce niech patrzy.
Lulea 4kw win czekam na kursy jak obskocza minimum 6oma w 3ej uderzam na zwyciestwo szwedek w 4kw po jakims 2.2 kursu nie ma jeszcze.
poidejrzewan ze wjedzie rezerwa w czwartej ale nikogo nie namawiam to 5 bab gra maja juz w 3kw -13
4kw -1.5 po 3.22 Lulea ledwo sie zalapalem na 2.66
dwa bledy przy takim wyniku na wyjezdzie wyjebaly muszelki i trenejro tez wpuscil rezerwe.. dobrz przynajmniej ze nie po 1.3 na jakims liverpoolu. pewne na 10 razy zagralbym 8.

pogryzionyprzezkomary 16

pogryzionyprzezkomary

Użytkownik
Rumunia - Holandia over 53.5 1.79
Serbia +3.5
z Rosja 1.50

ako reczna

Holenderki mega mocne i szybkie w swoich atakach jak sie obedzie bez przestojow to lekko jakies 57
Rosjanki swoje graja ale tu nie bedzie wiecej jak 3 golami o ile wogole wygraja

Arkadia - Graz 2.75 przy 26-28
austria kosz
ponawiam GRAZ po 2.01 przy 28-34 pozniej dopisze dlaczemu

pogryzionyprzezkomary 16

pogryzionyprzezkomary

Użytkownik
Brno - Kolin 1.75
live 1kw czechy kosz puchar przy 16-16
kosz ✅
Jesli ktos sledzi mecz to buki sie spozniaja z wynikiem o te kilkanascie dobrych sekund

Under 160.5 1.88 w przerwie
tam tyle trojek wpadlo w pierwszej polowie ze glowa mala
w 2cie 35 w czwartej zabili bedzie ponad 50 ⛔

pogryzionyprzezkomary 16

pogryzionyprzezkomary

Użytkownik
Efes - Buducnost
over 161.5 1.95 ✅
zamiast pograc jakis przemyslany typ to jade jak chlop z ziemniakami ze wszystkim

Euroliga
ewidentnie nie pasuje mi tu ponizej 166 - 170 punktów w tym meczu.
Efes u siebie mase rzuca i tyle też traci. Jesli nie przekrocza granicy 160 punktów to bedzie conajmniej dziwnie, w kosciach czuje tu kolo 170 punktow. Mecz o 18.00. Osłabienia w Podgoricy od dluzszego czasu te same, tym bardziej nie sa to wiodacy gracze wiec dziwi mnie ten trend, ktory leci w strone undera. Undera nie bedzie i tyle.
Minusem dla Budu moze byc to, ze dwa dni temu przegrali mecz chyba z Cibona do tego wyjazd tera znowu wyjazd strasznie daleko nie maja jednak wyjazd to wyjazd. aaaa kursy leca na gosci i under leci smierdzi mi tu grubo wszystko pojdzie w druga strone i rozumiem, ze value ale nic za nimi nie przemawia, Handi jednak zarzuce na +14 efes nie robi rozjazdow i tu kolo -10 powinno sie skonczyc.
na Uni Hc +14.5 na Buducnost, (1.85) jesli mialbym cos jeszcze ruszac to juz nic wiecej. Meczu pewnie nie wezme Budu ale Efes nie porobi ich 15+ raczej.

Buducnost VOLI Podgorica
: Nikola Ivanovic and Aleksa Ilic will miss Round 13 with knee injuries.
Anadolu Efes Istanbul: Yigitcan Saybir is out long-term with a broken finger.

Otrzymane punkty reputacji: +10
pogryzionyprzezkomary 16

pogryzionyprzezkomary

Użytkownik
odpuszczam ligi bambusowe
Trento - Valencia over 156.5 2.05
Trento mecz 2.2

spadki bo Hiszpanie z awansem z 1ki, total niski bo .... Valencia na wyjazdach rzadko przekracza 150, Trentino u siebie tez slabo z ta linia to i 156.5 za to dzisaj czuje grbno ponad 160 w koncu jedni i drudzy musza przekroczyc ta linie bo to nie sa druzyny ktore rzucac nie potrafia i pograc szybcie.j :inie nisko jesli chodzi o te druzyny innej linii nie mogli wystawic ale tu lapia samoboja, obrony specjalnej nie bedzie u jednych pewnie czy u drugich tez? we wloszech moze byc wesola koszykowka dzisaj polapalbym nawet linie kolo 170...
bedzie kolo 162+
jak ktos pyka siatkowke to w cev
savp - calcit 1.70 przy 1-2
nie chce mi sie pisac dla czemu bo mnie wkur..l ten mecz ale warto maksymalnie.

pogryzionyprzezkomary 16

pogryzionyprzezkomary

Użytkownik
Euroliga 20.00

Buducnost
- Fenerbahce 5.35
Buducnost +9.5 1.93

Podgorica ograla u siebie cska, barcelone czy partizan. Fener wczoraj w pogoni pojechal z cska przegrywajac grubo do przerwy Hc dodatni wydaje sie byc zajebisty a po takim kursie Budu u siebie no prosze....
moze dzisaj sie skonczy zwyciezka passa turasow i tak za duzo wygrali do tej pory. Czuje tutaj nawet wygrana Czarnogorcow to sport jest a kazda passa sie kiedys konczy a Fener to nie Efes na dluzsza mete. bukmacherzy kochaja takie akcje jak druzyna dostaje od doga, ostatnio Breogan pokazal badz co badz sredniemu realowi jak to sie robi.
pozniej dopisze kilka slow
na zywo towarzysko
rumunia u18 - bulgaria u19 2.87 LIVE
E: ⛔ dla pocieszenia dla grajacych ten typ wpakowalem sie tez w +13.5 (81-57)

przerwa 41-35
wczoraj ich bulgarzy machneli prawie 25-oma odpuszczajac 4 kwarte skonczylo siekilkunastoma
e:ruszyli wlasnie 44-35 4.74 na ta chwile

w meczu barcelony &quot;z wlasnego podworka albo katalonczykow na mecz albo minusowe handi na Baskow. tam pojdzie albo w jedna albo druga wysokie handi Baskonii albo wygrana Barcelony innej mozliwosci nie wide tak czy inaczej wejda tam kursy wysokie.Pozniej dopisze na co sie zdecydowalem.
wpadlo mi w oko Olympiakos - Canaria +15.5 1.9
nie za wysoki ten hc? pozniej bedzie wiecej
to gram bankowo

Do góry Bottom