>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

byle do przodu

miqer120 763

miqer120

Użytkownik
Witam, postanowiłem poprowadzić swoje statystyki.

Póki trwa RIO, gram glównie Piłkę ręczną i siatkówkę (najczęściej undery/overy na live), rzadziej Premier League.

Budżet to 80 jednostek + 13,6 za dzisiejszy LIVE z siatkówki kobiet, której tu nie rozliczę.

miqer120 763

miqer120

Użytkownik

Polska - Słowenia
Typ : Polska wygra 1-5 golami
Kurs : 2,85

Stawka : 6j

Mecz będzie zaciekły jak każdy pomiędzy tymi reprezentacjami nie wierzę więc w to, że któraś z tych reprezentacji wygra różnicą 6 + bramek.A jest to podbicie kursu z 2,3 na 2,85.Buki faworyzują Słoweńców, jak dla mnie kursy powinny być po równo. Biało-czerwoni na pewno zmotywowani po zwycięstwie ze Szwedami, Słoweńcy ulegli z Niemcami, na IO są może ciut lepsi od Polaków (głupia wpadka z gospodarzami), dziś liczę jednak na Polaków.

miqer120 763

miqer120

Użytkownik
Siatkówka
Argentyna - Egipt
Typ : UNDER 134,5 punkta
Kurs : 1,85

Stawka : 8j
Wygrana : 6,8j
Argentyna gra jako pierwsza dziś, nie będzie kalkulować, powinni gładko roznieść Egipcjan. Dzisiejsza kolejka siatkówki może dziś przypominać bardziej maturę z matematyki zamiast gry na 100%, wszystko z powodu dziwnych rzeczy, które dzieją się w sąsiedniej grupie. Jednak tak jak mówiłem, Argentyna gra jako pierwsza i myślę, że zagrają na 100%. A jeśli zagrają to nie powinni oddać więcej niż 59 punktów Egipcjanom. Over zdobyli tylko w meczu z słabo dysponowanym Iranem.

miqer120 763

miqer120

Użytkownik
Na szybko z tel bo widze okazje.

Niemcy - Egipt
Typ : Egipt i -56.5 gola
Kurs : 8.9
Stawka : 2,3 j

Liczyłem na kalkulacje Niemców, przeliczyłem się, ale niewielka strata, warto było spróbować po takim kursie ;)

miqer120 763

miqer120

Użytkownik
Piłka Ręczna

Szwecja - Brazylia
Typ : Szwecja i UNDER 56,5
Kurs : 4,75
Stawka : 3,5j

Wygrana : 13,2 j
Tak jak mówiłem. Wynik 30:19. Spore value na Szwedów, poprzeczka na under/over też zdecydowanie przesadzona, aż żal,że wyższa stawka nie poszła ????
Troszkę buki przeceniają Brazylijczyków. Szwecja to Szwecja, a dziś zagra na luzie.Brazylia gra o pietruszkę.Natomiast poprzeczka goli za wysoko ustawiona.

miqer120 763

miqer120

Użytkownik
Polska - Kuba LIVE
3 set Under 42,5 ( stan 9:7)
Kurs : 2.0
Stawka : 5j

Wygrana : 5j
Nasi się rozkręcają, troszkę tracą na zagrywcę, ale wątpie by ta czarna seria trwała cały mecz. 6 jednostek na + po LIVE siatkówki.

miqer120 763

miqer120

Użytkownik
AKO :
Piłka Ręczna :
# Chorwacja - Tunezja TYP : Chorwacja Kurs : 1,3
# Katar - Argentyna TYP : Do przerwy/Na koniec : Katar/Katar Kurs : 1,5
KURS : 1,95

Stawka : 4,9 j
Wygrana : 4,6j
Krótka analiza :
Chorwacja gra o pierwsze miejsce, meczu nie odpuści, patrząc na grę polskich szczypiornistów, wątpie by nie skorzystali z okazji ???? . Katar natomiast gra o awans, kusiło zagranie z underem jednak poprzeczka 48,5 goli jest za niska stąd ten typ.

miqer120 763

miqer120

Użytkownik
# 12
Siatkówka
Mecz : Brazylia - Francja
Typ : Francja
Kurs : 2,85

Stawka : 3,5j
NIe zagrali tragicznie, ale jednak brakło.
Widzę value. Brazylia to oczywiście lepszy zespół, jednak nie na tyle aby dostać kurs 1,4 w spotkaniu z Francją. Sam pisałem, że forma Francji jest tragiczna, potrafią oni jednak jak żadna drużyna skupić się na tym jednym, o wszystko.Brazylia gra pod olbrzymią presją, siatkówka to drugi najważniejszy sport w tym kraju, a ich drużyna musi grać o awans w ostatnim ze swoich meczy. Oni również formą nie błyszczą, i pomimo że są faworytem tego meczu to nie zaszkodzi zagrać tego meczu za niską stawkę.

miqer120 763

miqer120

Użytkownik
Siatkówka

Mecz : Włochy - Kanada
Typ : Włochy
Kurs : 2,55

Stawka : 8,6 j
Żenada.
I na koniec dnia dzisiejszego największa chyba niewiadoma tych mistrzostw. Na początek, pewna uwaga odpuszczenie meczu to nie to samo co oddanie meczu. Nawet jeżeli wystawią rezerwowych, co zapewne się stanie to są w takim gazie, że powinni wygrać, a rezerwowi zechcą skorzystać z danej im szansy. Osobiście nie wierzę w teorię oddania wygrania meczu .

Do góry Bottom