userpoznan
Użytkownik
Witam!
Od dzisiaj zaczynam swoją przygodę z forum. Postaram się aby moje typy były skuteczne i przyniosły mi, a być może komuś jeszcze, sporo radości.
Na początek biorę się za mecz Legii.
Warszawski zespół jest bez wątpienia faworytem tego meczu. Nie można oczywiście lekceważyć drużyny z Wejherowa, ale chyba nikt nie wróży im większych szans na awans do dalszej fazy rozgrywek. Legia jest w gazie. Gra bardzo dobrą i skuteczną piłkę. Bronią oni pucharu Polski wywalczonego w zeszłym sezonie oraz mają duże szansę na wywalczenie dubletu w tym roku. Na pewno nie odpuszczą sobię tego meczu. Faktem jest, że trener Skorża da odpocząć kilku podstawowym zawodnikom. Wolne dostali: Żewłakow, Ljuboja, Wawrzyniak i Kuciak. Lecz zmiennicy z pewnością będą chcieli się pokazać i wykorzystać swoją szansę. Wszyscy w drużynie są zdrowi. Nikt nie musi pauzować za nadmiar żółtych kartek. W Wejherowie przed szansą występu prawdopodobnie staną: Daniel Łukasik oraz sprowadzeni zimą Nacho Novo i Ismael Blanco. Najprawdopodobniej zobaczymy taki skład: Skaba - Jędrzejczyk, Choto, Astiz, Kiełbowicz - Vrdoljak, Łukasik - Novo, Radović, Żyro - Blanco. Gryf, aby zagrać w ćwierćfinale, musiał przejść przez wszystkie rundy rozgrywek. Drużyna eliminowała kolejno Olimpię Grudziądz, Zawiszę Bydgoszcz, Sandecję Nowy Sącz, a także ekstraklasowe zespoły Korony Kielce i Górnika Zabrze. Jednak z Legią nie daję im większych szans. Wojskowi na pewno będą chcieli wyrobić sobie dobrą zaliczkę przed rewanżem. Gryf już swoje osiągnął i występ w tej fazie jest ogromnym sukcesem Grzegorza Nicińskiego. Dla mnie Legia wygra dziś pewnie, kilkoma bramkami. Mój typ: Legia (-1).
Mecz: WKS Gryf Orlex Wejherowo - Legia Warszawa (1-0) 0:3
Typ: 2
Kurs: 2,06
Stawka: 80 PLN
Wygrana: 164,80 PLN
Unibet