>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

By rzucać grubymi dolarami w mokre dziwki.

userpoznan 12

userpoznan

Użytkownik

Witam!

Od dzisiaj zaczynam swoją przygodę z forum. Postaram się aby moje typy były skuteczne i przyniosły mi, a być może komuś jeszcze, sporo radości.

Na początek biorę się za mecz Legii.

Warszawski zespół jest bez wątpienia faworytem tego meczu. Nie można oczywiście lekceważyć drużyny z Wejherowa, ale chyba nikt nie wróży im większych szans na awans do dalszej fazy rozgrywek. Legia jest w gazie. Gra bardzo dobrą i skuteczną piłkę. Bronią oni pucharu Polski wywalczonego w zeszłym sezonie oraz mają duże szansę na wywalczenie dubletu w tym roku. Na pewno nie odpuszczą sobię tego meczu. Faktem jest, że trener Skorża da odpocząć kilku podstawowym zawodnikom. Wolne dostali: Żewłakow, Ljuboja, Wawrzyniak i Kuciak. Lecz zmiennicy z pewnością będą chcieli się pokazać i wykorzystać swoją szansę. Wszyscy w drużynie są zdrowi. Nikt nie musi pauzować za nadmiar żółtych kartek. W Wejherowie przed szansą występu prawdopodobnie staną: Daniel Łukasik oraz sprowadzeni zimą Nacho Novo i Ismael Blanco. Najprawdopodobniej zobaczymy taki skład: Skaba - Jędrzejczyk, Choto, Astiz, Kiełbowicz - Vrdoljak, Łukasik - Novo, Radović, Żyro - Blanco. Gryf, aby zagrać w ćwierćfinale, musiał przejść przez wszystkie rundy rozgrywek. Drużyna eliminowała kolejno Olimpię Grudziądz, Zawiszę Bydgoszcz, Sandecję Nowy Sącz, a także ekstraklasowe zespoły Korony Kielce i Górnika Zabrze. Jednak z Legią nie daję im większych szans. Wojskowi na pewno będą chcieli wyrobić sobie dobrą zaliczkę przed rewanżem. Gryf już swoje osiągnął i występ w tej fazie jest ogromnym sukcesem Grzegorza Nicińskiego. Dla mnie Legia wygra dziś pewnie, kilkoma bramkami. Mój typ: Legia (-1).

Mecz: WKS Gryf Orlex Wejherowo - Legia Warszawa (1-0) ✅ 0:3
Typ: 2
Kurs: 2,06
Stawka: 80 PLN
Wygrana: 164,80 PLN

Unibet

userpoznan 12

userpoznan

Użytkownik
O 18.30 rozpocznie się mecz w Poznaniu pomiędzy Lechem a Wisłą. Fawortytem według bukmacherów jest Kolejorz i w przypadku osłabień Wisły trzeba się z tym zgodzić. Biała Gwiazda przyjedzie do Poznania bez kontuzjowanych już wcześniej Sobolewskiego i Boguskiego, a także bez chorego Genkowa i narzekającego na uraz Meliksona. Są to na pewno bardzo ważne ogniwa i ich absencje będą widoczne w grze mistrzów Polski. D tego dochodzi kompletny brak formy Kirma, Bitona czy chociażby Garguły. Lech wystąpi osłabiony jedynie brakiem Wołąkiewicza. Jego miejsce powinien zająć Arboleda. W piątkowym meczu między tymi drużynami było widać zmianę na stanowisku trenera w Poznaniu. Co prawda niemożliwym jest aby trener Rumak zdążył wprowadzić i wyćwiczyć jakiekolwiek swoje elementy gry, jednak Lech wyraźnie odetchnął po odejściu Bakero. Widać było w ich grze walkę i zaangażowanie. Motywacji Kolejorzowi na pewno nie zabraknie. Dzisiejsze spotkanie będzie miało bardzo wyjątkowy charakter. Za sześć dni Kolejorz skończy 90 lat, a swoje urodziny będzie świętował właśnie podczas pucharowego meczu z Wisłą przy Bułgarskiej.

Obie drużyny praktycznie straciły już szansę na zdobycie mistrzowskiego tytułu. Cały czas liczą na zakończenie sezonu na podium, ale nie będzie o to łatwo. Obecnie Wisła do trzeciego miejsca traci pięć punktów, z kolei Lech ma trzy oczka straty więcej, ale rozegrał dotychczas jeden mecz mniej.

Dlatego też obie drużyny bardzo poważnie traktują pucharowy dwumecz. Porażka w nim znacznie zmniejszy szanse zespołów na grę na międzynarodowej arenie w przyszłym sezonie.

&quot;Ważne by w tym meczu wypracować sobie taką zaliczkę, która pozwoli nam spokojnie jechać na rewanż do Krakowa. Myślę, że 2:0 byłoby rezultatem zadowalającym&quot; - uważa obrońca Lecha Poznań, Marcin Kamiński.

Mecz będzie miał charakter jubileuszowy, więc najlepszym prezentem na urodziny Lecha, będzie zwycięstwo z Wisłą. I w tę stronę będę sie skłaniał. Lech zagra przed własną publicznością, praktycznie w najsilniejszym składzie, Wisła osłabiona, bez formy. Mam nadzieję, że nie zepsuje obchodów 90-lecia. ;) Typuję wygraną Kolejorza!

Mecz: Lech Poznań - Wisła Kraków
Typ: 1
Kurs: 2,25
Stawka: 64,80 PLN
Wygrana: 145,80 PLN
Unibet

userpoznan 12

userpoznan

Użytkownik
Podejście numer 2 do podawania typów na forum. :cool:

Temat prowadzę przede wszystkim dla siebie, żeby lepiej kontrolować i oceniać grę, ale jeśli ktoś z typów skorzysta tym bardziej będzie mnie to cieszyć!

Głównie gram piłkę kopaną, czasem ręczna, siatka i ewentualnie tenis.
Budżet na start 1000zł, statystyki co 20 kuponów.

Cóż więcej mogę dodać? Czas zaczynać!

Sunderland - West Ham
Typ: BTS
Kurs: 1.70
Stawka: 100zł
ew. wygrana: 170zł

Udinese - Catania

CSKA (-1) - V. Novgorod
Kurs: 1.67

AKO: 2.84
Stawka: 75zł
ew. wygrana: 213zł

Zagłębie Lubin - Wisła Kraków
Kurs: 1.95
Stawka: 70zł
ew. wygrana: 136,50zł​

userpoznan 12

userpoznan

Użytkownik
Nic więcej aniżeli tylko przeczucie. Steaua lubi remisy, a liga rumuńska rządzi się swoimi prawami. :razz:

Steaua Bucharest - Botosani
Typ: X
Kurs: 7
Stawka: 25zł
ew. wygrana 175zł​

userpoznan 12

userpoznan

Użytkownik
Podejście numer 2 do podawania typów na forum. :cool:

Temat prowadzę przede wszystkim dla siebie, żeby lepiej kontrolować i oceniać grę, ale jeśli ktoś z typów skorzysta tym bardziej będzie mnie to cieszyć!

Głównie gram piłkę kopaną, czasem ręczna, siatka i ewentualnie tenis.
Budżet na start 1000zł, statystyki co 20 kuponów.

Cóż więcej mogę dodać? Czas zaczynać!

Sunderland - West Ham
ew. wygrana: 170zł ✅✅✅

Udinese - Catania

CSKA (-1) - V. Novgorod
Kurs: 1.67

AKO: 2.84
Stawka: 75zł
ew. wygrana: 213zł ✅✅✅

Zagłębie Lubin - Wisła Kraków
Kurs: 1.95
Stawka: 70zł
ew. wygrana: 136,50zł ✅✅✅
póki co jest dobrze! ????

userpoznan 12

userpoznan

Użytkownik
Nic więcej aniżeli tylko przeczucie. Steaua lubi remisy, a liga rumuńska rządzi się swoimi prawami. :razz:

Steaua Bucharest - Botosani
Typ: X
Kurs: 7
Stawka: 25zł
ew. wygrana 175zł ⛔
jednak nie tym razem. ;)

Otrzymane punkty reputacji: +1
userpoznan 12

userpoznan

Użytkownik
Budżet po wczoraj - 1249,50zł

Zaczynamy dzisiejszą zabawę! ????

Póki co wydaje mi się, że perełka od unibetu. Bayern będzie prowadził grę, Bayern będzie atakował i kontrolował mecz. Szanse ManU widzę tylko w kontrze, więc czemu by nie spróbować.

Manchester Utd - Bayern (Najwięcej Rzutów rożnych)
Kurs: 1.60
Stawka: 149,50zł
ew. wygrana: 239,20zł​

userpoznan 12

userpoznan

Użytkownik
TNS - Newtown
Kurs: 1.18

Plzen - Jihlava
Kurs: 1.30

AKO: 1.53
ew. wygrana: 153zł

Wigan - Leicester
Kurs: 1.83
ew. wygrana: 183zł​

Otrzymane punkty reputacji: +5
userpoznan 12

userpoznan

Użytkownik
Serra F. - Beck A.
Kurs: 1.42

Zahlavova-Strycova B. - Williams V.
Kurs: 1.16

AKO: 1.65
ew. wygrana: 165zł​

userpoznan 12

userpoznan

Użytkownik
Kombinowałem, kombinowałem i kombinowałem coś na LM. Wybieram jednak najprostsze wyjście. Za Utd nie przemawia kompletnie nic po za ambicją. Dziś chyba jednak wg mnie to będzie za mało.

Manchester Utd - Bayern
Kurs: 1.50
Stawka: 200zł
ew. wygrana: 300zł​

a Blaugrane sobie odpuszczam by spokojnie wypić piwko i cieszyć się meczem. ???? (jakby ktoś nade mną stał i kazał podać typ, powiedziałbym u2,5 :razz ????

userpoznan 12

userpoznan

Użytkownik
Budżet po wczoraj - 1249,50zł

Zaczynamy dzisiejszą zabawę! ????

Póki co wydaje mi się, że perełka od unibetu. Bayern będzie prowadził grę, Bayern będzie atakował i kontrolował mecz. Szanse ManU widzę tylko w kontrze, więc czemu by nie spróbować.

Manchester Utd - Bayern (Najwięcej Rzutów rożnych)
Stawka: 149,50zł
ew. wygrana: 239,20zł ✅✅✅
TNS - Newtown
Kurs: 1.18

Plzen - Jihlava
Kurs: 1.30

AKO: 1.53
ew. wygrana: 153zł ✅✅✅

Wigan - Leicester
Kurs: 1.83
ew. wygrana: 183zł ✅✅✅
Serra F. - Beck A.
Kurs: 1.42

Zahlavova-Strycova B. - Williams V.
Kurs: 1.16

AKO: 1.65
ew. wygrana: 165zł ✅✅✅
Kombinowałem, kombinowałem i kombinowałem coś na LM. Wybieram jednak najprostsze wyjście. Za Utd nie przemawia kompletnie nic po za ambicją. Dziś chyba jednak wg mnie to będzie za mało.

Manchester Utd - Bayern
Kurs: 1.50
Stawka: 200zł
ew. wygrana: 300zł ⛔

a Blaugrane sobie odpuszczam by spokojnie wypić piwko i cieszyć się meczem. ???? (jakby ktoś nade mną stał i kazał podać typ, powiedziałbym u2,5 :razz ????
Juan Ignacio Londero - Nicolas Meister
ew. wygrana: 160zł ✅✅✅
szkoda trochę Bayernu, ale nie ma co płakać i tak jest nieźle! ????

userpoznan 12

userpoznan

Użytkownik
Aktualny budżet - 1400,20zł

Roma - Parma
Kurs: 1.40

Olympiakos - PAOK
Kurs: 1.47

AKO: 2.06
Stawka: 150zł
ew. wygrana: 309zł

PSG - Chelsea
Typ: Poniżej 2.5
ew. wygrana: 160zł

Real Madryt - Borussia
Typ: Real -1
Kurs: 1.85
ew. wygrana: 185zł

Heracles - Feyenoord
ew. wygrana: 170zł

Otrzymane punkty reputacji: +2
userpoznan 12

userpoznan

Użytkownik
Roma - Parma
Kurs: 1.40

Olympiakos - PAOK
Kurs: 1.47

Stawka: 150zł
ew. wygrana: 309zł ✅✅✅

Heracles - Feyenoord
ew. wygrana: 170zł ✅✅✅

Wygrana cieszy, niedosyt pozostawia jedynie to, że w każdym z tych meczy węszyłem dodatkowo BTS. :razz:

Otrzymane punkty reputacji: +4
userpoznan 12

userpoznan

Użytkownik
PSG - Chelsea
Typ: Poniżej 2.5
ew. wygrana: 160zł
⛔

Real Madryt - Borussia
Typ: Real -1
Kurs: 1.85
ew. wygrana: 185zł
✅✅✅
Hearts - Aberdeen
Kurs: 1.88
ew. wygrana: 188zł ✅✅✅
Całkiem udany dzień, trochę szkoda underu, ale wygrana PSG rekompensuje mentalnie stratę finansową. ????

userpoznan 12

userpoznan

Użytkownik
Na dobranoc! ????

Botafogo RJ - U. Espanola
Kurs: 1.80

Indiana Pacers - Detroit Pistons
Typ: Pacers -3.5
Kurs: 1.24

AKO: 2.23
ew. wygrana: 223zł

userpoznan 12

userpoznan

Użytkownik
Na dobranoc! ????

Botafogo RJ - U. Espanola
Typ: BTS ⛔
Kurs: 1.80

Indiana Pacers - Detroit Pistons
Typ: Pacers -3.5 ✅
Kurs: 1.24

AKO: 2.23
ew. wygrana: 223zł ⛔

Na dziś typów nie będzie, oprócz LE nie ma nic ciekawego a ona jest mniej przewidywalna niż nalot teściowej! ???? GL i do jutra! ????

userpoznan 12

userpoznan

Użytkownik
Hamburger - Leverkusen
Kurs: 1.55

Marsylia - Ajaccio

Kurs: 1.33

ew. wygrana: 206zł