1. Algieria v Rosja|2.05 20zł-->41zł Obstawiam na wygraną Rosji, możliwe że jedną, dwiema bramkami. Algieria najwyżej może zremisować w co wątpię.
Głupi faul, błąd bramkarza i Algieria wychodzi z grupy. Myślałem że Rosja chociaż z nimi coś zagra ale się myliłem...
2. Brazylia v Chile Kolumbia v Urugwaj|3.28 10zł-->32zł
(zakwalifikuje się)
Nie doceniałem Kolumbii, mimo po wygranej fazy grupowej w dobrym stylu. Urugwaj zawiódł nawet bez Suareza...obudzili się pod koniec drugiej połowy, niestety za późno.
6. Holandia v Meksyk Kostaryka v Grecja(awans) |4.09 5zł-->20zł Było blisko...mecz mógł się skończyć w dogrywce ale się nie udało. No i karne też się nie udały..
8. Belgia v USA(awans) |1.5 20zł-->30zł Zasłużony awans. USA dzielnie się broniło ale wiecznie to nie mogło trwać. Nie wytrzymali naporu Belgów. Amerykanie mieli swoje okazje jednak to nie wystarczyło do wyrównania. Brawo Howard.
9. Belgia v USA |2 10zł-->20zł Belgia nie imponuje formą ale uważam ją za faworyta tego spotkania. Może wreszcie pokażą na co ich stać. Jak zagrają tak jak w fazie grupowej to będzie ciężko o wygranie tego meczu.
11.Górnik Zabrze v Zawisza Bydgoszcz X Dunajska Streda v Wisła Kraków X Simona Halep v Sabine Lisicki Milos Raonic v Nick Kyrgios |3.54 10zł-->35zł
Nie mogłem podać wcześniej...ale zapewne nikt nie korzysta z moich typów:grin: Tylko do statystyk