>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

by rudnev

rudnev 0

rudnev

Użytkownik
1. Algieria v Rosja |2.05 20zł⛔--&gt;41zł
Obstawiam na wygraną Rosji, możliwe że jedną, dwiema bramkami. Algieria najwyżej może zremisować w co wątpię.
Głupi faul, błąd bramkarza i Algieria wychodzi z grupy. Myślałem że Rosja chociaż z nimi coś zagra ale się myliłem...

rudnev 0

rudnev

Użytkownik
2. Brazylia v Chile
Kolumbia v Urugwaj |3.28 10zł⛔--&gt;32zł
(zakwalifikuje się)
Nie doceniałem Kolumbii, mimo po wygranej fazy grupowej w dobrym stylu. Urugwaj zawiódł nawet bez Suareza...obudzili się pod koniec drugiej połowy, niestety za późno.

rudnev 0

rudnev

Użytkownik
8. Belgia v USA(awans) |1.5 20zł--&gt;30zł
Zasłużony awans. USA dzielnie się broniło ale wiecznie to nie mogło trwać. Nie wytrzymali naporu Belgów. Amerykanie mieli swoje okazje jednak to nie wystarczyło do wyrównania. Brawo Howard.

rudnev 0

rudnev

Użytkownik
9. Belgia v USA |2 10zł⛔--&gt;20zł
Belgia nie imponuje formą ale uważam ją za faworyta tego spotkania. Może wreszcie pokażą na co ich stać. Jak zagrają tak jak w fazie grupowej to będzie ciężko o wygranie tego meczu.

Gra była w miarę niezła ale Howard.

rudnev 0

rudnev

Użytkownik
10. Piast Gliwice X v Chrobry Glogow
Legia Warszawa v Arka Gdynia (DNB)
Dunajska Streda v Wisła Kraków X |1.9 20zł⛔--&gt;38zł

rudnev 0

rudnev

Użytkownik
11.Górnik Zabrze v Zawisza Bydgoszcz X
Dunajska Streda v Wisła Kraków X
Simona Halep v Sabine Lisicki
Milos Raonic v Nick Kyrgios |3.54 10zł--&gt;35zł
Nie mogłem podać wcześniej...ale zapewne nikt nie korzysta z moich typów:grin: Tylko do statystyk

Do góry Bottom