adhemar
Użytkownik
Zasadniczo zawsze podobały mi się tematy z celami,zwłaszcza tymi nierealnymi,takiż i ja postanowiłem zrobić,bez dodatkowych założeń typu stawkowanie,wysokość kursów,gry na faworytów lub konkretne drużyny.
Ze 100j ma wyjść 1000j lub zero,liczy się tylko to co tu, wszystko przedmeczowo bez wcześniejszego zamykania i kontrowania.
Odd BK - Sandefjord (piłka nożna,Norwegia) : 1 @ 1,22 4:3
Bodo/Glimt - Lilleström (piłka nożna,Norwegia): 1X @ 1,28 0:3
Sparta Praga - Bohemians 1905 (piłka nożna,Czechy): 1 @ 1,18 3:0
Skjern - Kadetten (piłka ręczna, LM) : Skjern -1AH @ 1,32 25:29
AKO:2,35 kursy z bet365
Stawka: 16j
W zasadzie nie maco tu argumentować Sparta u siebie nie straciła punktu i tylko jedna bramkę, Sandefjord z 13 wyjazdów przywiózł 2 punkty,Bodo na dalekiej północy groźne dla każdego,od lipca dobra seria domowa,Skjern wygrał na wyjeździe,teoretycznie nie powinien mieć problemów u siebie i umocnić się na pierwszym miejscu w grupie.
Takie januszowo - niedzielne typy.
Ze 100j ma wyjść 1000j lub zero,liczy się tylko to co tu, wszystko przedmeczowo bez wcześniejszego zamykania i kontrowania.
Odd BK - Sandefjord (piłka nożna,Norwegia) : 1 @ 1,22 4:3
Bodo/Glimt - Lilleström (piłka nożna,Norwegia): 1X @ 1,28 0:3
Sparta Praga - Bohemians 1905 (piłka nożna,Czechy): 1 @ 1,18 3:0
Skjern - Kadetten (piłka ręczna, LM) : Skjern -1AH @ 1,32 25:29
AKO:2,35 kursy z bet365
Stawka: 16j
W zasadzie nie maco tu argumentować Sparta u siebie nie straciła punktu i tylko jedna bramkę, Sandefjord z 13 wyjazdów przywiózł 2 punkty,Bodo na dalekiej północy groźne dla każdego,od lipca dobra seria domowa,Skjern wygrał na wyjeździe,teoretycznie nie powinien mieć problemów u siebie i umocnić się na pierwszym miejscu w grupie.
Takie januszowo - niedzielne typy.