Moim skromnym zdaniem to od bwin nie licz na nic innego jak na oszustwa i przekręty. Sam za siebie mówi jeden z punktów regulaminu, w którym jest, że bwin może zamknąć konto gracza bez podawania przyczyny. Z resztą poczytaj sobie opinie forumowiczów w dziale Bwin.
Nie sądzę aby tak było Z tego co zaobserwowałem to Bwin blokował konta jak wygrane dochodziły do kilku tysięcy złotych, choć w sumie nie wiem dlaczego... ;P Ale bukmacher się przed tym zabezpieczył w regulaminie, ze bez podania przyczyny moze zablokować konto.. ;/
W kazdym bądź razie 300zł wg mnie spokojnie nic sie nie stanie.. Sam to moge potwierdzic na swoim przykładzie
Ja się parę razy przejechałem na zakładach live i więcej nie próbuję. Łącznie w live przegrałem chyba z 90zł. Niby nie takie wielkie pieniądze, ale każda przegrana denerwuje.
osobiście nie przejechalem sie na bwin...
aczkolwiek support jest do kitu... nie odpisuja na pytania a jak odpisza to wogole nie na temat..
wyplaty robia dosc preznie wiec w tej kwesti nie mozna narzekac..
jezeli chodzi o zaklady live to duza gama zakladow nawet niezle kursy ale...
na live to sie raczej wiecej traci niz zarabia...
co do tego,że żle o Bwin świadczy to że maja w regulaminie punkt,że moga zamknac konto bez podania przyczyny,to jak już coś to każdy buk,pokerroom ma taki punkt w regulaminie a nie tylko Bwin