>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bwin zabrał kasę?

krzysiu 3,3K

krzysiu

Użytkownik
Panowie nie będę ukrywał, ze do kilku z Was pisałem w tej sprawie, ale mam pytanie. Przyznam, ze nie mam konta na bwin, a co za tym idzie korzystam z konta brata. Brat kilka razy bez problemów wpłacał mi tam kasę z mojego konta bankowego na MB, by później kasa trafiła na konto Bwin. Problem polega na tym, ze brat mial mi wplacic kase. Miało to miejsce około miesiąc temu, a kasy wciąż nie ma. Juz trochę się tym zniechęciłem. Najpierw dostał brat informacje, ze trwa weryfikacja konta. Trwało to bardzo długo. Po weryfikacji przedstawiciele z bwin napisali, ze zapomnieli dopisac kasy. Brat dzwonil do nich, facetka była wogóle zdezorientowana dlaczego taka sytuacja miala miejsce. Warto, tez dodac, ze w tamtym nieszcesnym momencie MB nie działało, a brat wpłacał kase za pomoca przelewy24. Jak myslicie wina po której stronie jest. kto popełnił bład? Brat mi pisze, że odda mi tą kasę, ale żeby tak łatwo odpuscic. Moge liczyc na pomoc z Waszej strony?, z góry wielkie dzięki

K 12

karauak

Użytkownik
Panowie nie będę ukrywał, ze do kilku z Was pisałem w tej sprawie, ale mam pytanie. Przyznam, ze nie mam konta na bwin, a co za tym idzie korzystam z konta brata. Brat kilka razy bez problemów wpłacał mi tam kasę z mojego konta bankowego na MB, by później kasa trafiła na konto Bwin. Problem polega na tym, ze brat mial mi wplacic kase. Miało to miejsce około miesiąc temu, a kasy wciąż nie ma. Juz trochę się tym zniechęciłem. Najpierw dostał brat informacje, ze trwa weryfikacja konta. Trwało to bardzo długo. Po weryfikacji przedstawiciele z bwin napisali, ze zapomnieli dopisac kasy. Brat dzwonil do nich, facetka była wogóle zdezorientowana dlaczego taka sytuacja miala miejsce. Warto, tez dodac, ze w tamtym nieszcesnym momencie MB nie działało, a brat wpłacał kase za pomoca przelewy24. Jak myslicie wina po której stronie jest. kto popełnił bład? Brat mi pisze, że odda mi tą kasę, ale żeby tak łatwo odpuscic. Moge liczyc na pomoc z Waszej strony?, z góry wielkie dzięki
Skontaktuj sie z przelewami24 zazwyczaj to po ich stronie lezy wina (w takiej transakcji kasa przechodzi z przelewow do mb i nastepnie bwin - dluga droga wiec mozliwosc bledu tez sie pojawia) ale najwazniejsze to bylo zapamietanie numeru i hasla transakcji - z reszta przy kazdej wplacie o tym informuja (ja zawsze robie print screena na wszelki wypadek)

krzysiu 3,3K

krzysiu

Użytkownik
Skontaktuj sie z przelewami24 zazwyczaj to po ich stronie lezy wina (w takiej transakcji kasa przechodzi z przelewow do mb i nastepnie bwin - dluga droga wiec mozliwosc bledu tez sie pojawia) ale najwazniejsze to bylo zapamietanie numeru i hasla transakcji - z reszta przy kazdej wplacie o tym informuja (ja zawsze robie print screena na wszelki wypadek)
Ja nic nie mogę zrobic to wszystkie dane są na brata, ale ta cał historia trwa juz ponad miesią

sylar 87

sylar

Użytkownik
Ja pamiętam że kilka razy wpłacając przez przelewy24 nie dochodziła kasa, ale zazwyczaj dzień później dostawałem maila, że mam niedokończoną wpłatę (tzw. przedpłatę) i mogłem wpłacić pieniążki, jeśli nie dostawałem maila a kaska zniknęła to po 30 dniach kasa wracała w całości na konto bankowe ;)
Moim zdaniem wina leży po stronie przelewów24, sprawdź sobie przelew tam powinno być napisane nr transakcji i skontaktuj się telefonicznie z przelewami ;)
http://www.przelewy24.pl/kontakt.htm
Powiedz, że miesiąc temu wykonywałeś przelew podaj nr transakcji (np. Numer transakcji: p24-654-167) i powiedz że kasa nie dotarła, sprawa powinna być wyjaśniona na miejscu ;)

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Ja nic nie mogę zrobic to wszystkie dane są na brata, ale ta cał historia trwa juz ponad miesią
Miesiąc? ????
Cierpliwy z Ciebie człowiek...
Takie błędy się zdarzają i zazwyczaj leżą po stronie przeleów24.
Po telefonie do nich, musisz jeszcze wysłać screen z potwierdzeniem przelewu. Kasa wtedy tafia do adresata lub jest cofana do Ciebie (brata) na konto.
Polecam zająć się tym jak najszybciej i dzownić jeszcze dzisiaj (powinni pracować).
Dane kontaktowe łatwo znajdziesz na ich stronie.

krzysiu 3,3K

krzysiu

Użytkownik
Jeszcze jedno pytanie mam do Was
Czy jeżeli przelew jest robiony za pomocą MB oraz przy drugiej sposobnosci za pomocą przelewy24 to samo jest napisane w tytule przelewu?

B 178

becks-59091

Użytkownik
Wszystko Ci napisał karauak.
Musisz mieć numer i hasło transakcji.
Często jest tak, że buk długi czas nie dopisuje kasy do konta. Sam nie raz się o tym przekonałem. Dopiero interwencja w supporcie przynosiła efekt.
Nie wiem jak można czekać aż miesiąc, dla mnie brzmi to niebywale.
Jeszcze odnośnie ostatniego pytania - inaczej wygląda wpłata MB a zupełnie inaczej przelewy24 więc tytuł jest inny.

Do góry Bottom