>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bwin - użytkowanie konta z takich samych IP

M 32

mad2655

Użytkownik
witam,
sytuacja jest taka , że kiedyś wujek założył u mnie na komputerze konto na bwin&#39;ie, oczywiscie dane wszystkie swoje podał lecz konto zostalo załozone z mojego IP i teraz mam pytanie czy jeżeli ja zaloze konto na siebie z tego samego IP co on to nie dostane bonusu albo bede miał problemy z ew. wypłatą ? Wiem ze w regulaminie jest napisane , że jedno konto na jedno IP. A jezeli tak sie nie da to czy mogę załozyc konto u kogoś innego ale użytkowałbym go normalnie u siebie ze swojego IP.

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Nie radziłbym. Ja raz miałem sprawę z IP (inny sens problemu) i takie rzeczy nie przechodzą. Powiem Ci tak - póki byś tylko wpłacał to szanowaliby Cie jak najbardziej, lecz przy wypłacie dopięliby swego. Konto blocked, punkt regulaminu zastosowany i po zabawie.
Załóż konto gdzieś indziej, np b365?

M 32

mad2655

Użytkownik
w bwin&#39;ie podoba mi się ich promocja 150%. Żeby nie tworzyć nowego tematu to sie zapytam tutaj o bet365. Slyszalem ze wyplata jest tym samym sposobem jak wpłata. A co jeśli zloze depozyt poprzez pay safe card bo taki mam zamiar. Czy później wypłata na konto bankowe bez problemu ? Oraz chcialem się spytać jak wygląda weryfikacja. Czy tylko wysyłam skan dowodu/PJ i jakiegos rachunku czy dzwonią do mnie ? i jescze obiło mi się o uszy ze przy wpłacie przez PSC min. wypłata to 400 zł czy to prawda ?

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
@mad
1. Jeśli wpłacisz przez PSC, wypłata tylko na konto bankowe - czyli dobrze myślisz.
2. Tak, m.in. wypłata to 400,00 PLN.
3. Weryfikacja jak wolisz, mogą zadzwonić albo wyślesz im skan dowodu (obie strony)
Co do Bwinu, oni mają 150% do 25E więc 365 ma o wiele, wiele lepszą.

Do góry Bottom