>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Bwin - pytanie

O 0

osc2008

Użytkownik
Witam. Mam 14 lat, mam swoje konto bankowe, i chcialbym zalozyc konto na bwin.com. Wiem, że bukmacherstwo jest dozwolone od 18 lat, ale mam takie pytanie. Czy jakbym podał dane kolegi (ktory sie juz wczesniej zgodzil ze moge tak zrobic), ktory ukonczyl 18lat, jego imie, nazwisko, miejsce zamieszkania itd, ale wpisal swoj numer konta bankowego to cos by sie stalo? To znaczy, czy bwin mogloby sie o tym dowiedziec, ze ja - niepelnoletni obstawiam mecze, a nie kolega..czy mogliby cos zrobic, np. usunac konto..? Bo chcialbym obstawiac juz w tym wieku a nie czekac do 18 lat :p. Proszę o jak najszybszą odpowiedź ???? . Pozdro ^.^

rpg 1K

rpg

Użytkownik
Przy wypłacie może być problem, bo będziesz miał inne dane osobowe konta w banku i na koncie BWIN. Do tego kolega niech przygotuje od razu dowód do weryfikacji.
Zacznij lepiej w BAH. Mają złodziejską marżę, ale dotychczas stawiałeś pewnie w sts/totomix więc i tak Ci to nie robi różnicy. Ale przynajmniej nie weryfikują graczy i oferta też spora. Tylko LIVE jest z nazwy, bo 3 mecze na tydzień to śmiech.

rpg 1K

rpg

Użytkownik
Nie wiem na 100%, ale jakbym miał tak robić to zawsze wybrałbym BAH.
Poza tym, tak jak pisałem, w Bwinie każde konto sprawdzają, więc skan dowodu na 100% a BAHu się jeszcze nie spotkałem z taką sytuacją.

O 0

osc2008

Użytkownik
Dobrze by było, jakby to ktoś jeszcze potwierdzil :p, ktoś potwierdzi? :] Bo nie chce sie wtopic :].

EDIT:
&quot;10. Użytkownik jest zobowiązany na żądanie spółki przesłać kopie ważnego dokumentu tożsamości (dowód osobisty, paszport) jak również kserokopie kart kredytowych, których używa.&quot;

rpg 1K

rpg

Użytkownik
Każdy bukmacher ma takie coś w regulaminie, ale BAH tego nie stosuje. Ma, bo musi mieć, a nie słyszałem, żeby kogoś jeszcze kontrolowali chyba, że są ku temu poważne podejrzenia, multikonta etc.

O 0

osc2008

Użytkownik
Już załatwione - kumpel załozy na BAH konto, ja mu wysylam kase na konto, on ją wprowadza do BAH, a ja obstawiam..najlepszy motyw dla tych, co nie mają 18lat a chcą obstawiać przez neta. Dzięki, że próbowales mi pomoc ^.^.

milenium 15

milenium

Użytkownik
Nie chcę zakładać osobnego tematu to skorzystam z tego.
Otóż chcę sobie przejrzeć całą ofertę z piłki nożnej na dzień dzisiejszy. Gdzie mogę to znaleźć ? Ja tu widzę tylko najbliższe do pewnej godziny i tyle. A nie chcę cały czas wybierać z menu lig pojedynczo. Nie mogę nigdzie znaleźć całej tej oferty.

Do góry Bottom