>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bwin mnie okradł, proszę o pomoc

K 0

kubiak

Użytkownik
Witam. Wczoraj zdarzyło się coś dziwnego i do teraz nie mam pojęcia, o co chodzi. Zacznę od początku i myślę, że zasługuje to na osobny temat.
Parę dni temu założyłem nowe konto na bwin. Wpłaciłem na nie 750zł, które od razu postawiłem na Barcelonę w meczu z Realem. Wtedy moje saldo wynosiło 1837zł, z czego 1600 zdecydowałem się wypłacić, wcześniej uplaudując swój dowód osobisty. Za resztę postawiłem na Radwańską, Janković, Berdycha i Miami Heat, co zaowocowało kolejnymi 500zł. Dzień później mimo wypłaty 1600zł, miałem na koncie z powrotem całość, czyli 2100zł. To jednak żaden kłopot, bo myślałem że po prostu dowód jeszcze nie został zaakceptowany (tak, mam skończone 18 lat).
Wczoraj chciałem się zalogować na telefonie, ale wyskakiwało mi błędne hasło. Na początku myślałem, że robię jakąś literówkę, ale po 3-4 próbach było to dziwne. Logując się w komputerze dostałem komunikat, że twoje konto zostało zawieszone i proszę skontaktować się z supportem. Tam uzyskałem odpowiedź, że konto zostało zamknięte bez podawania żadnego powodu i nie zostanie reaktywowane, przez co ja straciłem 2100zł.
Czy ktoś może mi powiedzieć do cholery o co tu chodzi i czy jest jakaś szansa, że odzyskam to, co mi się powinno prawnie należeć albo chociaż to, co zainwestowałem z własnych pieniędzy? To co robi bwin to jakieś za przeproszeniem skurwysyństwo, a ja grałem u nich przez lata wcześniej oddając im wyższe kwoty niż to 2100zł.

K 0

kubiak

Użytkownik
Miałem kiedyś jakieś konto na siebie, ale zapomniałem loginu i hasła, więc założyłem nowe. Stare nawet chyba wcześniej zablokowałem. To jakiś problem?

ivostock8 201

ivostock8

Użytkownik
to gratuluje i jeszcze pewnie z tego samego ip
nie wiem co jest tam w regulaminie ale radzę się z tym zapoznać
co do depozytu powinni tobie zwrócić ale wal do supportu
Pozdrawiam

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Problem ewidentny.
Złamałeś &#39;nieprawdopodobnie&#39; twardy punkt regulaminu każdego buka. Tak jak kolega mówi depozyt może - może zwrócą, ale na kasę nie masz co liczyć.

mucios88 197

mucios88

Użytkownik
To mnie teraz rozwaliłeś... Miałeś konto i na nim grałeś po czym zapomniałeś loginu i hasła i sobie nowe założyłeś hahahaha. Jest coś takiego jak opcja przypomnij hasło, jest także możliwość napisania do supportu z prośbą o przypomnienie podając dane/przesyłając dowód osobisty a Ty zakładasz nowe konto. Jak jeszcze powiesz że skorzystałeś z bonusu to spadnę chyba z krzesła. Ogólnie Twój wkład powinni Ci zwrócić.
co mi się powinno prawnie należeć
Prawnie to Ty nie powinieneś tam grać ???? )

K 0

karol28

Użytkownik
W regulaminie jest że gracz może mieć tylko 1 konto. Nie jest jednak napisane że może korzystać tylko i wyłacznie z jednego adresu IP. Są przecież ludzie korzystający w mieście z kawiarenek internetowych, z komputera u znajomych, w domu z łacza stacjonarnego, a w terenie z konta bezprzewodowego, z komputerów w miejscu pracy, u krewnych gdy jest się w odwiedzinach. Gdyby wolno było korzystać tylko z jednego IP - powinno to być wyraźnie zaznaczone - bo byłoby to duże ograniczenie korzystania z zakładów. Np. turyści zagraniczni na Euro nie mogliby korzystać z kawiarenek internetowych i łącz w hotelach w Polsce. Ciekawe jaki będzie finał tej sprawy. Zakładając że założyłeś ponownie nowe konto na swoje imię i nazwisko - (podając adres, datę urodzenia itd.) z jednej strony szkoda że zamiast tego nie zrobiłeś po prostu reaktywacji starego konta, z drugiej strony jednak dziwne że system (jeżeli rzeczywiście ponownie założyłeś swoje konto podając wszystkie dane) nie wykrył tego przy rejestracji - informując np. że osoba o takim imieniu i nazwisku, płci i dacie urodzin już zarejestrowała swe konto. Bo prawdopodobieństwo istnienia dwóch osób w Polsce o tym samym imieniu i nazwisku oraz tej samej dacie urodzin jest minimalne. Nie straciłbyś wtedy depozytu 750zł oraz swego cennego czasu na grę.

K 0

kubiak

Użytkownik
Otrzymałem zapewnienie wysłania przelewu z całkowitym zwrotem pieniędzy, które miałem na koncie w chwili zawieszenia, ale nie mogę już grać na tym koncie. Bwin jednak zachował się w porządku mimo jak się okazało mojego błędu.
Do zamknięcia.

Do góry Bottom