>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bwin leci se w kulki?

T 0

thewojtasz

Użytkownik
Dokonałem wczoraj wpłaty tj. 14 IX około godz. 19.00. Wpłaciłem 40zł z bonusem 150%. Wpłacił kasę mi mój znajomy przez Bank BPH gdyż sam aktualnie nie posiadam konta. Na początku myślałem, że po prostu wpłaty można dokonywać do 18.00 i pieniądze będą rano. Zaglądam dziś o 15 na konto, a kasy nie ma w ogóle nawet tych 40zł, bez tego bonusu. Napisałem już 2 maile do nich, a oni nie odpisują. Co robić? Czy powodem może być np. brak wysłanego zdjęcia dowodu / paszportu?
PS. Jestem pewien, że znajomy wpłacił kasę gdyż dziś mi pokazał potwierdzenie wpłaty.

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Czy powodem może być np. brak wysłanego zdjęcia dowodu / paszportu?
Nie. Tego żądają tylko raz i tylko przy pierwszej wypłacie.
Poza tym kolega wpłacił Ci pewnie przelewem bankowym i tyle. A to trochę trwa bo sam kilka razy tak wpłacałem.
Ale bonus jest chyba 50% do 200 PLN, a nie 150%? Takiego na baw nigdy nie było.

A 861

amigo007

Użytkownik
Jest bonus 150% do 100zł (25 euro) na bwin. Promocja 50% do 200zł dawno się już zakończyła. I jeśli znajomy wpłacił normalnym przelewem bankowym to na kasę poczekasz do 5- maximum 7 dni. Bwin nie oferuje standardowo przelewy24, tylko przelewy24 by moneybookers (skrill). Żeby pieniądze były od razu na koncie to trzeba wpłacać poprzez pośrednika moneybookers.

Do góry Bottom