>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Bwin i konto na tate :)

S 0

sowa_12

Użytkownik
Czesć załozyłem kiedys konto na bwin na tate podałem prawdziwe dane itd...
ale tata nie ma konto w banku mam je za to ja ale słyszałem ze dane ise musza zgadzac wiec co mam zrobic ??
słyszałem że mozna jakos przez mooneybookers wypłacić ale nie jestem pewnien nich ktos cos napisze o tym

nikifor 402

nikifor

Forum VIP
Tak, jeśli wypłacasz na konto bankowe dane muszą się zgadzać z danymi na koncie bwin (w tym wypadku z danymi Twojego taty).
Nie jestem pewien, ale możliwa byłaby wypłata na Twoje konto jeśli pełnomocnictwo do niego miałby Twój ojciec. Musiałby to ktoś potwierdzić.
Co do wypłaty na Moneybookers to jest taka możliwość. Niestety, aby wypłacić z moneybookers na konto to dane na MB muszą byś takie same jak na koncie. Chyba że znajdziesz kogoś z kim się zamienisz Ty mu przelejesz pieniądze na MB a on Ci na konto.
Jeśli masz jeszcze jakieś pytania to pisz ;)
Pozdrawiam

nikifor 402

nikifor

Forum VIP
Kubal daruj sobie taką pomoc. A swoją drogą istnieje takie coś jak edycja postów.
Sowa jeśli Twój ojciec ma pełnomocnictwo to ja raczej nie widzę problemu przy wypłacie ;)

nikifor 402

nikifor

Forum VIP
Nawet jeśli sprawdzą to i tak konto w takim wypadku jest zarówno na syna jak i ojca. W takiej sytuacji bukmacher nie ma nic do powiedzenia. Musi wypłacić pieniądze ;)

G 46

ghs

Użytkownik
LOL, musi, bo co? Wiele było przypadków, że buk oszukał gracza i można mu najwyżej naskoczyć. Pojedziesz na Maltę i będziesz się z nimi sądził?

nikifor 402

nikifor

Forum VIP
Kolega wstał lewą nogą? Poparz na swoje posty. Po co się udzielasz skoro Twoje posty w żaden sposób nie pomagają autorowi tematu.
A co do oszukiwania. Jakbyś grał normalnie, zgodnie z regulaminem to by Ci konta nie zamknęli.

G 46

ghs

Użytkownik
Po to, by wyprostować błędne informacje, które podajesz. Nie ma czegoś takiego, że bwin &quot;musi wypłacić pieniądze&quot;, bo nie ma instytucji, która go do tego zmusi. Bukmacher ten (jak zresztą większość innych) wykorzystuje każdy pretekst, by nie wypłacić pieniędzy. Wystarczy choćby pomyłka w dacie urodzenia czy w jakiejś innej pierdole... i dupa zbita. Przykładów jest mnóstwo, choćby na tym forum.

S 0

sowa_12

Użytkownik
a własnie czy da się sprawdzic wszystkie dane jakie podałem przy rejestracji i je ew zmienic zebym potem nie miał niespodzianek ??

mackso 10

mackso

Użytkownik
a własnie czy da się sprawdzic wszystkie dane jakie podałem przy rejestracji i je ew zmienic zebym potem nie miał niespodzianek ??
Logujesz się --&gt; moje konto --&gt; mój profil --&gt; dane osobowe

G 46

ghs

Użytkownik
Akurat nazwisko (a nawet imię) nie tak trudno zmienić w życiu - większość kobiet robi to choć raz w życiu ;)
Jeśli podałeś złą datę urodzenia, to oni to porównają z twoim dowodem tożsamości, którego kopię najprawdopobniej każą ci wysłać i w przypadku niezgodności w najgorszym razie mogą ci zablokować konto.

Do góry Bottom