>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bwin i kontakt

pakume 0

pakume

Użytkownik
Tak piszę od wczoraj, bo wpłaciłem sianko na konto przez przelew i chcę im dać skana żeby szybciej sianko dodali:)

gusto 695

gusto

Forum VIP
Oni nie dodadzą tak jak bah. Na przelew będzie czekał ok. 5 dni, w porywach do trzech. To jest najgorszy support na świecie. Kiedyś odpisuwali na drugi dzień a teraz już czekam dwa dni, ciekawe ile jeszcze poczekam. Taka oferta, a taka nieżyczliwość i brak profesjonalizmu w kontakcie z klientami. Ja tam gram zazwyciaj raz w roku jak mi dadzą bonus 100%, w innym wypadku tam nie wpłacam. Nie polecam. Mogą byc najlepsi, są jednak najgorsi. Takie jest moje zdanie. ????

pakume 0

pakume

Użytkownik
No to kogo polecasz do grania? Porównywalną ofertę i SUPER support ma Bet365 ale tam jest bardzo duża &quot;minimalna&quot; wpłata.

gusto 695

gusto

Forum VIP
Bet365 nie podoba mi sie wizualnie i tyle. Polecam betgun, ale to jest temat bwin więc piszemy o bwin.

Być moze rzeczywiście mieli dużo maili, ale dzisiaj (po dwóch dniach) dostałem od nich miłą i kulturalną odpowiedź, że kasa za konkurs została już dopisana. Za to ✅ i oby było ich więcej.

shaker 2

shaker

Użytkownik
jedynym bledem byl depozyt w tej firmie ????
z tego co czytam to ta firma juz dawno zapomniala ze zyje dzieki grczom..
jak dziala ich polityka? nie wiem wiem tylo ze jka masz tam hajsy to uciekaj gdzies indziej ????

gusto 695

gusto

Forum VIP
Ostatnio bwin zbiera ode mnie plusy. Coraz szybciej odpowiadaja na meile, dzisiaj czekałem niecałą godzinę. Bwin - coraz lepiej ????

shaker 2

shaker

Użytkownik
ja tam osobiscie tez sie na nich nie zawiodlem ????
no moze troche czasu sie faktycznie czeka na odpowiedz supportu..
ale jak juz znasz odpowiedzi na wiekszosc pytan to pozniej suport staje sie niepotrzebny ????
a reszta idzie im chyba niezle

narosdz 46

narosdz

Forum VIP
Podejrzewam, że Support Bwin może mieć XXX wiadomości na raz więc nie dziwcie się, że tak długo czeka się na odpowiedź.

gusto 695

gusto

Forum VIP
Bwin zaczyna mi sie naprawdę podobać i polecam tego buka gdyż jest co by nie pisać, najlepszy, największy, najbardziej znany, z najszerszą ofertą, najlepszym live i najbogatszy (chyba) bukmacher na świecie.

Zaczyna mi się pobobać gdyż uwinęli sie z wypłatą, wczoraj ją zleciłem, dzisiaj rano ok. 9tej dostałem maila że kwota zostanie przelana (dopisek, ze może to potrwać 2-3 dni) jednak kasa była już dzisiaj.

Brawo bwin, oby tak dalej!!!!! :jezora:

Do góry Bottom