>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bwin - Hall of Fame :)

B 0

bookerbooker

Użytkownik
Witam ????

Założyłem taki lajtowy temat żeby sklasyfikować wszystkie śmieszne osoby z czatu Bwin. Kto gra w Bwin nie może nie znać tych osób:

1#
Gwiazda numer jeden wszystkich czatów Bwin - Bogaty i jego słynny tekst: Pozdrawiam wszystkich normalnych i grających ze MNĄ.

2#
Drugi w rankingu, nie odstępujący swoją głupotą pan &quot;Kto ma...&quot; i jego jedyny tekst &quot;Sorry - kto za Was ma konto w MoneyBookers&quot;

Jeśli znacie jeszcze jakieś ciekawe-śmieszne-żałosne postacie z czatów bwin to dodawajcie je tutaj :p

spirol 30

spirol

Użytkownik
hehe troche posrany temat ale ten bogaty to naprawde koles ma swira i to niezlego, znam jezcze jego fajny tekst &#39;&#39; panowie tutaj gola juz niebedzie&#39;&#39;, jeszcze znam kolesia o nicku &#39;&#39;wopa&#39;&#39; siedzi przewaznie na czacie z tenisa, i mysli ze sie zna i na kazdego mowi amator ????

artur202 4

artur202

Użytkownik
Tak golum to według mnie numer jeden i najlepsze,że jak jest jakiś mecz to ludzie co chwile podniecają sie tym tekstem &quot;że gola tutaj już nie będzie&quot; :;/:

G 46

ghs

Użytkownik
Bogaty i jego słynny tekst: Pozdrawiam wszystkich normalnych i grających ze MNĄ.
Najlepsze, że jego hasło przewodnie znaczy, że grający z nim nie są normalni; to tak jakby napisać &quot;Pozdrawiam kobiety i mężczyzn&quot; - ci drudzy nie są pierwszymi.

Czasami myślę, że to pracownik bwin...

J 53

jaqbts

Użytkownik
Czasami myślę, że to pracownik Bwin...
ja tak codziennie mysle... ale mnie koles zaskakuje... w jednym meczu nie pamietam z kim powiedzial ze ustawka Lilestrom zaraz strzeli gola. kurs 2 to zagralem za 5zl 5 minut puzniej slysze gol kto strzelil? Lillestrom :mrgreen: . Hehe moze to taki zbieg okolicznosci :jezora:

Do góry Bottom