>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

bwin freebet 5zł ?

Status
Zamknięty.
mazaq 2,8K

mazaq

Forum VIP
Niedawno temu dostałeś od bwin powiadomienie o możliwości otrzymania bonusu w wysokości 40 PLN.
Do opublikowanej treści listu wkradł się niestety błąd. Zapomnieliśmy dodać do pisma numer kodu Freebet.
Przepraszamy wszystkich naszych użytkowników i prosimy o wyrozumiałość. Poniżej znajdziesz osobisty numer kodu Freebet:
Twój osobisty kod Freebet (5 PLN): $Freebet$
Zaloguj się już teraz nazwą użytkownika na www.bwin.com/bonus i odbierz darmowy bonus na zakłady.
Powodzenia życzy
Team z bwin
:?: :?:

rookie91 0

rookie91

Użytkownik
Re: &lt;a href=
Niedawno temu dostałeś od &lt;u&gt;bwin&lt;/u&gt; powiadomienie o możliwości otrzymania bonusu w wysokości 40 PLN.

Do opublikowanej treści listu wkradł się niestety błąd. Zapomnieliśmy dodać do pisma numer kodu Freebet.

Przepraszamy wszystkich naszych użytkowników i prosimy o wyrozumiałość. Poniżej znajdziesz osobisty numer kodu Freebet:

Twój osobisty kod Freebet (5 PLN): $Freebet$

Zaloguj się już teraz nazwą użytkownika na www.&lt;u&gt;bwin&lt;/u&gt;.com/bonus i odbierz darmowy bonus na zakłady.

Powodzenia życzy
Team z &lt;u&gt;bwin&lt;/u&gt;

:?: :?:
A mi właśnie przysłali ze zamkneli mi konto :| .... zaraz do nich pisze :zy3ou:

Witam, chciałbym się dowiedziec dlaczego moje konto zostało zamknięte !? . Najpierw wysyłacie mi list z darmowym bonem 5 zł ( którego nie było ) dla &quot; LOJALNYCH UŻYTKOWNIKÓW BWIN &quot; i teraz nagle zamykacie mi konto . Jestem bardzo nie zadowolony i prosze o odblokowanie konta !
Toć to totalne chamstwo ! ... na koncie miałem 16.43 z bona z promocji ... i te pieniądze leżały cały czas nietknięte ! nie wiem do czego sie przyczepili :zy3ou:

m4ciek 0

m4ciek

Użytkownik
ładne wałki.... ja dzisiaj dostałem ten liścik z Austrii ale bez kodu - co prawda i tak olewam to bo kasę na tym bonusie 40+40 już zgarnąłem

mazaq 2,8K

mazaq

Forum VIP
Żeby otrzymać bonus, musisz wpłacić za pomocą wyświetlonych po lewej stronie możliwości płatniczych co najmniej 40 PLN. Bonus zostanie przelany na konto bwin zaraz po wpłynięciu kwoty. (Uwaga! Czas trwania przelewu zależy od od wybranej opcji płatniczej. Np przelew bankowy - kilka dni!)

Ale mi to FreeBet

bodi 70

bodi

Użytkownik
to typowi zlodzieje szkoda u nich grac nikomu nie wyslałi prawie kodu do bonusa cmoki jedne i oszusci.... :zy3ou:

X 0

xeenon

Użytkownik
u mnie historia jak u WAS - napisałem do nich maila z prośbą żeby jeszcze raz podali mi kod FreeBet bo w liście i w mailu w którym zekomo miał być również nie było :roll: - zobaczymy co napiszą

P 0

pizza

Użytkownik
Ja dzisiaj dostałem maila z kodem na freebet, od razu zrealizowałem, kasa na konto dodana (3 ojro - 11,55 zł) i kupon jeden już puszczony. Ciekawe co będzie dalej.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom