>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

BWin BONUS PYtanie

M 0

mb2004

Użytkownik
100% bonusu dla nowych graczy.

Wpłacam 120zł dostaje łacznie 180zł

Aby wyplacic swoje 120zł musze raz obrocic swoja cała kwota czy:

Moze to byc kupon LIVE? Np. wynik 2:0 80minuta kurs 1.01 120zł cale obstawiam?

Czy aby odzyskac pieniazki z bonusu moge zrobic tak samo?

3 raz zrobic kupon po kursie 1.01 na Meczu LIVE?

unique- 32

unique-

Użytkownik
Nie wiem o jakim bonusie piszesz ale oferta dla nowo zarejestrowanych graczy wygląda następująco- obrót depozytu i bonusa można wykonać nawet po kursie 1,01 (zakłady live też są zaliczane do obrotu). W razie czego PW.

K 18

klakson

Użytkownik
Na moje oko jest to 50 % od pierwszej wpłaty. 120 + Bonus po kursie 1.01 RAZ Obojętnie jak ???? Koniec Kropka do zamknięcia do skasowania Buźka Pa

D 0

drk1337

Użytkownik
Dawno nie korzystalem z waszego portalu i zrobilem nowe bo zapomnialem o starym, rzeczywiscie jedno trzeba bedzie skasowac ????
Co sadzicie o tym pomysle wplacam 200zł dostaje 300zł z bonusem... Robie 3mecze po kursie 1.01 na LIVE i wybieram 300zl?
JAki sport jest najbardzije przewidywalny w tego typu rozgrywkach? Siatkowka?
Ja osobiscie mysle o koszykowce.

K 0

kolorowanka

Użytkownik
Nic nowego nie odkryłeś,możesz tak zrobić ale pamiętaj czasami nawet zdarzenia z kursem 1.01 przegrywają.To co zamiarzasz to zwykły obrót bonusem i wypłata jeśli masz więcej kasy to lepiej już zagrać surka z innym bukiem i po kłopocie.

Do góry Bottom