>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bwin - 2 komputery

O 0

osc2008

Użytkownik
Siema, kumpel założył konto, chciałbym na tym koncie równiez ja obstawiac, czy cos by sie stalo jakbysmy obstawiali z 2 innych komputerow? Acha, i wczesniej ja zalozylem konto, ale je z kilka dni temu zablokowalem, czy dzieki temu, ze zablokowalem konto, mogą mnie oskarzyc o obstawianie na dwoch kontach?

esio-police 0

esio-police

Użytkownik
Z obstawianiem z dwóch komputerów nie powinno być problemu, bo sam tak często robię.

A po co zakładałeś konto skoro nie zamierzałeś z niego korzystać? Nie wiem czy mogą cię oskarżyć ale zdaje mi się, że nie.

O 0

osc2008

Użytkownik
Zrobiłem tylko tak, zeby zobaczyc o co z tym bwin chodzi :p, zablokowałem je...mam nadzieje, ze sie nie przyczepia ???? , moglby ktos jeszcze to potwierdzic, co napisal Esio? Nie chce sie wtopic ;p.

rpg 1K

rpg

Użytkownik
Każdy room ma support. Pisz do nich na maila lub co oni tam mają w ofercie.
Raczej nikt Ci nie potwierdzi, bo chyba nie zakładamy kont żeby je blokować.
I jeszcze na koniec: BWIN wszystko może, najlepiej przed wpłatą kasy zauploaduj im skan dowodu, bo przed wypłatą będziesz musiał to robić.
Lepiej się ustawić już teraz.

R 125

roger12

Użytkownik
Zrobiłem tylko tak, zeby zobaczyc o co z tym bwin chodzi :p, zablokowałem je...mam nadzieje, ze sie nie przyczepia ???? , moglby ktos jeszcze to potwierdzic, co napisal Esio? Nie chce sie wtopic ;p.
powiem ci tyle że ja miałem przypadek taki raz w domu zapomniałem obstawić meczu i poszedłem do pracy w pracy sobie przypomniałem a do meczu było ok. 15min wiec szybko wbiłem w pracy na kompa i chciałem obstawić obstawiłem po pracy kiedy chciałem wejść na bwin konto zablokowane proszę skontaktować się z działem obsługi wiec napisałem dlaczego itp i oni się pytali czemu korzystam z innego adresu IP i z innego kompa byłem zdziwiony bo przecież ci co mają neonki mają ip zmienne więc jakim cudem ale powiedziałem im jak to było itp i kazali mi potwierdzac np pytanie co podawałem przy rejestracji itp i odblokowali a nawet dzwonili do mnie

Do góry Bottom