>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Bwin 100 % ?

S 0

sam_wiesz_kto

Użytkownik
Witam.
Chciałbym dzisiaj dokonać mojej pierwszej wpłaty na buka BWIN ( konto posiadam już kilka miesięcy - nie wiem dokładnie ile ), ale dopiero dzisiaj chciałbym dokonać mojej pierwszej wpłaty. Czy jest teraz aktualna promocja 100% przy pierwszej wpłacie ?
Czyli wpłacam 50 zł i mam 100 ? Jeżeli tak... to jak to zrobić... w sensie czy trzeba coś wpisać czy jak ?
Jeżeli nie... to jest może buk, który ma aktualną taką promocję ?

L 72

loozer21

Użytkownik
nie dotyczy CIebie juz ta promocja kase nalezy wplacic max po 10 dniach zeby uzyskac bonus a bonus do 100% jest do 40zł a zeby 100zł bonusu otrzymac nalezy wplacic 200.

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Dla pewności napisz do supportu, że chcesz wpłacić depozyt do bwin.com i czy możesz liczyć na jakiś bonus od pierwszej wpłaty.
W przypadku negatywnej odpowiedzi zarejestruj się w Expekt

blaise 2,8K

blaise

Użytkownik
wal ten bwin, to łgarze sa..
ja rejestrowalem sie z linka z forum, a oni mi nie dali bonusa i napisali, ze nie rejestrowalem sie ze specjalnego linka

radek03 90

radek03

Forum VIP
Wystarczy napisać, że chciałbyś pierwszy raz złożyć depozyt na swoje konto, więc czy jest możliwość otrzymania bonusu 100%. Nawet jak support odpisze ci ze takiej promocji nie ma to możesz się spodziewać ze w ciągu najblizszych dni dostaniesz maila ze czeka na ciebie bonus, wystarczy wplacic a dostaniesz 2x tyle. Jak tak robiłem już u kilku buków.

Do góry Bottom