>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bundesliga - zakłady długoterminowe

Status
Zamknięty.
darius010 1,3K

darius010

Forum VIP

Już niedługo Bundesliga znów startuje, kto tym razem będzie najlepszy, kto tym razem okaże się czarnym koniem, a kto spadnie. Zapraszam do dyskusji o typach długoterminowych.​

darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
Nikt nie che zacząć wiec może na początek ja..... Mam dwie propozycje, a mianowicie:

Kto zakończy na lepszej pozycji w lidze?
FSV Mainz 05 - 1. FC Köln Typ:2 Kurs:2.0

Mainz wiadomo, będą prawdopodobnie grali na dwóch frontach gdyż pewnie zakwalifikują się do Ligi Europy, poza tym osobiście nie uważam ich za jakąś mocną drużynę. Kolonia zatrzymała Podolskiego oraz Novakovičia, specjalnie się nie osłabili, a spoglądając przez pryzmat udanej wiosny 2011 uważam ich za drużynę, która nieoczekiwanie może włączyć się do walki o choćby Ligę Europejską.

Która drużyna będzie w Top 4?
VfL Wolfsburg Kurs:3.75

Myślę, że Felix Magatha wykorzysta swoje możliwości i zapewni sobie awans do Ligi Mistrzów, aktualni i najwięksi rywale to raczej słaby w tym sezonie Werder, Hamburger SV raczej nie będą zagrażać Wilkom i o ile ci będą grac na miarę swych możliwości to spokojnie powinni uzbierać tyle punktów ile będzie trzeba by zająć miejsce 1-4.

nocoz21 2

nocoz21

Użytkownik
Która drużyna zdobędzie mistrzostwo?
Zawsze głównym faworytem do zdobycia mistrzostwa jest Bayern Monachium. Jednak sezon 2011/2012 może rozstrzygać się podobnie jak poprzedni między Borussią Dortmund a Bayerem Leverkusen. Jeżeli BvB dzisiaj wygra superpuchar i dobrze wejdzie w sezon myślę że mogą obronić tytuł tym bardziej że poza Nuri Sahinem nie osłabili się, natomiast Bayer jest głodny majstra, presja jest duża i wydaję mi się że przy odrobinie szczęścia ( którego przez ostatnie lata im brakuje ) mogą poważnie powalczyć i w końcu zdobyć tytuł. Coś mi podpowiada że mistrzem Bundesligi w nadchodzącym sezonie zostanie Bayer Leverkusen, choć tak jak piszę, moich faworytów jest dwóch ;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom