>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Bundesliga Kobiety

bfred 507,4K

bfred

Użytkownik
Niemiecka Bundesliga Kobiet
Post automatycznie złączony:

Dyscyplina: Piłka nożna Niemcy Bundesliga Kobiety
Godzinna: 18:30
Spotkanie: RB Lipsk- Kolonia
Typ: BTS
Kurs:1.74
Bukmacher: Fortuna
Analiza: 1 kolejka kobiecej Bundesligi dlatego też typ trochę ryzykowny ale ze względu na kurs spróbuję. W ubiegłym sezonie drużyny te zajęły odpowiednio miejsca 8 i 9 ze słabym bilansem bramkowym 26-41 i 26-44. W meczach sparingowych drużyny te spisywały się dobrze Lips w ostatnich 5 meczach bilans 3-1-1 a Kolonia również 3-1-1. Jako, że to początek sezonu to jest to wielka niewiadoma ale z kolei 2 dotąd rozegrane mecze h2h zakończyły się BTS - raz górą u siebie był Lipsk (2-1) a raz kolonia (również 2-1). Liczę dzisiaj na podobny rezultat a być może podział punktów i remis 1-1. Powodzenia:)

Otrzymane punkty reputacji: +1192
kombajn 265,4K

kombajn

Użytkownik
FC Bayern - Eintracht Frankfurt | 11/04/2024; 6 PM

Dzisiaj zapowiada się super spotkanie 8mej kolejki Frauen Budesligi - spotkanie Mistrza z trzecim zespołem ubiegłego sezonu. W obecnych rozgrywkach obie Ekipy również są w czubie tabeli i dzielą je dwa punkty. Ekipa z Franfurtu jest zespołem z najszczelniejszą defensywą do tej pory - Eintracht stracił w 7 meczach 4 bramki. No ale na Grünwalder Stadion zespół Alexandra Strusa wbił w 3 meczach ligowych 12 bramek. Miałem przyjemność oglądania meczu Ligi Mistrzów, FCB przeciwko Arsenalowi (wygranego 5:2), i dla mnie Ekipa z Frankfurtu może dzisiaj trochę namieszać na Grünwalder Stadion. Ekipa FCB ok - wygrywa swoje spotkania (6 zwycięstw w 7 meczach (jedyna porażka - z Wolfsburgiem na wyjeździe - 2:0))- ale nie robi tego z całkowitą dominacją, jak to miały w zwyczaju robić w ubiegłym sezonie, co dobitnie pokazało spotkanie z Arsenalem w Lidze Mistrzów (tam błysnęła formą Dunka - Pernille Harder (zdobywczyni hattricka - drugiego! w sezonie (co na pomocnika jest godne podziwu)). W ubiegłych rozgrywkach Bayern nie doznał żadnej porażki w lidze, mało tego, piłkarki FCB straciły jedynie 8 bramek w całym ubiegłym sezonie Frauen Bundesligi (w 22 meczach)... Dla porównania - w obecnych rozgrywkach zespół z Bawarii zdążył już stracić 7 bramek w lidze (po siedmiu kolejkach). Może jest to spowodowane rozwojem Bundesligi w obecnym sezonie, a może po prostu słabością FCB. Atak Ekipy z Bawarii zdaje się być mniej niebiezpieczny niż powinien być na papierze. A wychwalana, w ubiegłym sezonie, pod niebiosa, obrona straciła trochę ze swojej pewności. Ekipa Alexandra Strusa będzie musiała sobie radzić bez Leny Oberdorf, Kathariny Naschenweng i Franziski Kett. Poza tym, wszystkie pozostałe zawodniczki FCB będą mogly być brane pod uwagę w występie przeciwko Ekipie z Franfurtu. Eintracht ma kim straszyć z przodu i próbuję dzisiaj betu na zdobycie przez Frankfurt co najmniej dwóch bramek (po kursie >3). Jak dobrze w mecz wejdzie Laura Freigang (też ma na swoim koncie dwa hattricki w obecnym sezonie (jeden w LM)), to bet powinien być wygrany... Na ubezpieczenie betu gram BTS @ 1.64. Kurs może i niezachęcający, ale nie bardzo chce się mi wierzyć 'w szachy' dzisiaj i pilnowanie 0:0. Mecz w końcu 'po przerwie reprezentacynej' i powinny być fajerwerki!

Team Total - Eintracht Frankfurt - OVER 1.5 @ 3.05
Both To Score @ 1.64

f o r t u n a

No niestety Eintracht grał na zaciągniętnym hamulcu ręcznym...

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +528
Do góry Bottom