>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Bukmacherzy z najwiekszym obrotem pieniędzy

V 0

valuebets

Użytkownik
Tak jak w temacie. Chciałbym się dowiedzieć w jakich bukach graja tzw. profesionalni typerzy i co za tym idzie gdzie jest ładowana największa kasa? Jak się domyślacie chodzi mi o gre na spadki kursów a gdzie jak gdzie ale w takich bukach bedzię największa szansa. Proszę o pomoc i wyrozumiałość

PS. Ja mogę polecić do tego systemu, buka SBOBET

K 3

koma666

Użytkownik
no napewno bedzie to betfair i pinnacle lepszych nie znam ale to nie znaczy wcale ze ich nie ma :cool: kiedys jeszcze centrebet był dobry ale teraz coraz wiecej złych rzeczy sie o nich słyszy

V 0

valuebets

Użytkownik
Pinnacle śledziłem spory czas i o dziwo wysokiej skuteczności nie było, w przeciwieńtwie do SBOBETu właśnie. Mówiąc spory czas mam na myśli 100 typów. Nie dużo, nie mało ale jakieś wstępne wnioski można wysunąć, narazie to testy. W BAH mimo tego, że ma opinie buka dla dzieci spadki idą w dobrą strone, ale raczej jest to podyktowane zmianami przez oddmaskerów niż sporą gotówką

Jeszcze mam takie jedno pytanie do Was. Jak Wy rozumiecie spadek? Czy bierzecie pod uwagę pierwszy kurs jaki zostanie wystawiony przez buka, czyli kurs otwarcia, czy patrzycie przez pryzmat tego drugiego, zazwyczaj zredukowanego właśnie przez analityka(a dopiero kolejne są spowodowane głównie przez graczy)? Mam nadzieje, że wiecie o co mi chodzi ????

danny1992 514

danny1992

Użytkownik
Znalazłeś listę buków u których opłaca się grać ze względu na marżę ;-) W Pinnacle jak widać marża to tylko 3,05%, wiąże się to oczywiście z kursami, więc można powiedzieć, że dobrze trafiłeś.

cepinho21 9

cepinho21

Użytkownik
Profesjonalni typerzy grają stosunkowo wysokimi stawkami co zmusza ich do grania w kilkunastu lub nawet kilkudziesięciu bukach aby uniknąć limitów.... standardem jeśli obraca się sumą około 10 000 PLN lub równowartością jest 10-20 buków, przeważnie sporadycznie pod ręką konta ma się w około 40-50 najlepszych (dobry ranking SBR) aby mieć możliwość manewru w sytuacjach kryzysowych (nieoczekiwane limity, blokady, włamania na konta, błędy buków- prawdopodobne zwroty)

Godne polecenia dla wysokich stawek są wszystkie firmy z rankingiem SBR A i B, one nie niosą raczej, żadnego ryzyka względem nie miłych niespodzianek ze strony buków oraz mają wysokie limity.

B 0

bosniak

Użytkownik
Wysokie limity to na pewno Pinnacle Sports, Gamebookers, Ladbrokes, Unibet (manual). Co do spadków kursów - trzeba zwrócić uwagę, że profesjonalny surebetowiec potrafi zmodyfikować kurs i to w bardzo dużym stopniu i nie gra na drużynę za kilkanaście tys. zł dlatego, że ona wygra, tylko dlatego, że ma zagrać za taką stawkę, na taką drużynę i u tego bukmachera.

Do góry Bottom