>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bukmacherstwo - moja praca.

sport-inwest 5

sport-inwest

Użytkownik
Witam serdecznie wszystkich użytkowników forum. Na początek pragnę napisać coś o sobie. Mam na imię Marcin i interesuje się sportem. U bukmacherów obstawiam mecze już od 8 lat i uczyniłem z tego swoje źródło dochodów. Oczywiście mam normalną pracę, studiuje ale dorabiam również na sporcie i swojej wiedzy w tym temacie.
Mój budżet który przeznaczam na grę to 3 000 zł. Będę starał się typować mało ale skutecznie. Bilans kuponów, zysków i strat będzie prowadzony co tydzień. Każdej niedzieli (wieczorem lub w nocy) będę udostępniał statystyki które będą ukazywały moje poczynania w minionym tygodniu.
Zapraszam do obserwowania tematu. Wszystkie pytania proszę kierować na (PM).

Otrzymane punkty reputacji: +1
_sony_ 41

_sony_

Użytkownik
Coś mi tutaj podśmierdujesz. No offence, ale wydaje mi się, że nie wiadomo skąd, ale dysponujesz fixami z dobrego źródła i reprezentujesz jakąś firmę, która dała ci kilka typów, żebyś mógł się dobrze zaprezentwoać na forum, nastepnie zaprosisz do współpracy całą rzeszę tutejszym mało-świadomych nastolatków, obrobicie ich ładnie na kilka, kilkanaście tysięcy, po czym się zwiniecie. Za kilka miesięcy pojawi się nowe konto, znów kilka typów, i znów kilkanaście tysięcy.
Chociaż to mogą być tylko moje przypuszczenia. Budżet 3 tys. a grasz od razu typ za 950zł. Małopoważna sprawa i wysoce podejrzana.
Pozdr.

sport-inwest 5

sport-inwest

Użytkownik
30.01.2012 godz. 19:00

Kayserispor - Besiktas @ 2.05

Bukmacher: Unibet
Stawka: 1 850 zł.

Typ potwierdzony z dwóch wiarygodnych źródeł. Odnotowujemy duże spadki kursów. Chodzą słuchy o ustawianiu się tych drużyn od 3 lat. Stawka maksymalna po takim kursie, gdyż dorobiłem się kolejnego limitu w znanym bukmacherze.

Pozdrawiam i życzę wysokich wygranych.

Do góry Bottom