>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bukmacherski Rock & Roll

gago6 0

gago6

Użytkownik
Postanowiłem założyć teraz temat choć na forum jest od ponad 2,4 roku. Wcześniej jakoś nie wchodziłem na forum systematycznie i nie pisałem na nim co można wywnioskować po ilości postów. Ostatnio przeglądając różne fora bukmacherskie zauważyłem, że nie ma konkretnych, a te najbardziej mi pasuje.

Bukmacherką interesuję się ładnych parę lat, lecz nie zawsze wchodziło tak jakby to planował. Przeważnie na koniec miesiąca jakiś zysk był jednak nie taki który mógłby mnie zadowolić, choć w większej mierze gram dla przyjemności.

Przeważnie gram single niekiedy pojawiają się kupony które składają się z dwóch spotkań i powyżej. Najbardziej koncentruje się na obstawianiu piłki nożnej, bo właśnie w tej dyscyplinie czuje się najlepiej, ale niekiedy również pogram hokej, tenis czy koszykówkę. Inne dyscypliny też zagram, lecz tylko wtedy kiedy są jakieś większe wydarzenia jak MŚ, Olimpiada czy coś w tym stylu.

Spotkania meczę obliczać na zasadzie jednostek 1j= 10zł.

Typy niekiedy będą poparte jakoś krótką lub dłuższą analizą, natomiast jeżeli będzie &quot;suchy typ&quot; to nie znaczy, że nie został on przeanalizowany.

Komentarze bardzo mile widziane nawet te mniej pozytywne, lecz nie mogą one wychodzić poza regulamin wyznaczony przez Administracje.

Chyba nic więcej nie mam do powiedzienia, jeżeli ktoś chcę mnie o coś pytać, zapraszam na PW bardzo chętnie odpowiem.

PS: Statystyki będę próbował robić regularnie co piętnaście typów i typy będę również chciał podawać codziennie, choć nie zawsze czas na to pozwala.

gago6 0

gago6

Użytkownik
1# Sp. Moscow - Benfica typ: 2dnb @1.72 3/10 Bet365

Stawiam na jutrzejszy mecz Ligi Mistrzów pomiędzy Spartakiem Moskwa, a Benficą Lizbona. Gospodarze w swojej grupie mają dwa mecze przegrane z Celticem oraz Barceloną jednak oba mecze kończyły się wynikiem 2:3 po czym widać, że Rosjanie potrafią walczyć. Benfice również się w europejskich pucharach nie powodzi. Bezbramkowy remis ze Szkotami oraz przegrana z Barceloną pozwala im na zajęcie trzeciego miejsca z dorobkiem jednego punktu. W lidze Spartak ostatnio w bardzo słabej formie, natomiast Benfica radzi sobie całkiem dobrze. Myślę, że jutro jest niepowtarzalna szansa dla piłkarzy z Portugalii aby zrównać się punktami z Celticem przy słabej postawie ekipy z Moskwy co ostatnio pokazują. Najlepszym rozwiązaniem będzie typ Benfica DNB po dobrym kursie.

Do góry Bottom