>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bukmacherka sposobem na życie - Audentes Fortuna Iuvat

P 42

polska12

Użytkownik
Witam serdecznie, na forum zaglądam od jakiegoś czasu, udzielałem się wcześniej w typach dnia. Z prywatnych powodów nie miałem ostatnio czasu częściej dzielić się typami, ale troszkę się pozmieniało i postanowiłem założyć ten temat.
Od wczesnego dzieciństwa sport odgrywa bardzo ważną rolę w moim życiu. Typowaniem zaraziłem się od starszego rodzeńśtwa oraz ojca ( nie wiem czy jest się czym chwalić ;) ). Osobiście typuje od jakiś 10 lat. Przez bukmacherów stacjonarnych przeszedłem do tych wirtualnych. Udało mi się dobrze wejść w surebety, kiedy było to możliwe pozbierałem co się dało. ;) Teraz gram inaczej, a więc do rzeczy.
Chciałbym pokazać Wam tutaj, że grając z &quot;zimną głową&quot;i i trzymając rękę na pulsie z bukmacherki można się utrzymywać. Do projektu Bukmacherka sposobem na życie zabieram się już jakiś czas. Przemślenia, pomysły oraz sugestie notuje oraz analizuje. Z czasem uchylę więcej rąbka tajemnicy. Narazie biorę się za typowanie.

Start: 50 PLN.
Bukmacher: Betano

P 42

polska12

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Polska - Ekstraklasa
Godzina: 15:30
Spotkanie: Termalica B-B - Górnik Zabrze
Typ: Górnik Zabrze DNS
Kurs: 1.57
Bukmacher: Betano

Stawka: 20PLN
Na dzisiaj chciałbym zagrać spotkanie Naszej rodzimej ligi. Może analiza nie będzie na dzisiaj wielką wypociną, aczkolwiek liczę na ✅✅✅ .
Piłkarze z Zabrze w poprzednim spotkaniu zmarnowali szansę na spokojne utrzymanie. Kolejny raz Górnik musi walczyć w ostatniej kolejce o ligowe być albo nie być,a co za tym idzie, premie dla piłkarzy, premie dla klubu. Zabrzanom tylko raz w historii istnienia zdarzyło się spaść z najwyższej klasy rozgrywkowej. Mimo kiepskiej gry, braku napastników, porządnego trenera napewno nie zabraknie gościom ambicji oraz woli walki. Takie grajki jak Kasprzik, Danch, Kopacz którzy za GÓRNIK ZABRZE, wskoczą w ogień, napewno zostawią dzisiaj na boisku 150% swojego zdrowia i tyle samo walki. Jeżeli nie uda się tego spotkania wygrać napewno piłkarze zrobią wszystko żeby go nie przegrać. Kolejny raz nie zawiodą kibiców, którzy tak licznie jeżdżą na wszystkie ich spotkania.
Nie wierzę, że w klubie z kostki brukowej nogi nie zrobią się waty.

Ekstraklasa albo śmierć - jak mówi klasyk.

Powodzenia

Do góry Bottom