>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bukmacherka przez internet...

W 0

wojteqpl

Użytkownik
Witam.
Mam 17 lat i chciałbym obstawiać mecze przez internet. Moja siostra spokojnie może założyć konto na siebie, a ja bym na nie przelewał swoje pieniądze i grał.
I teraz pytanie: który bukmacher jest najlepszy do tego? Czyli, że np. raz wyślę skan dowodu i już nigdy nie będą się o nic czepiać.
I jeszcze, jak to jest, że z konta mojej siostry, przeleję wygraną na swoje konto? Będą to sprawdzać? Bo jak tak to czy nie lepiej założyć playpal albo coś w tym stylu?
PS. Używałem opcji szukaj i nie znalazłem nic w temacie, lecz jeśli jednak jest podobny post to wyślijcie mi link do niego ;)

S 440

straszaksam

Użytkownik
Wiem, że to standardowe pytanie i jeśli faktycznie szukałeś, to pewnie znasz standardowe pytanie... nie lepiej poczekać ten rok, czy też nawet niecały rok?
Zdajesz sobie sprawę, że bukmacherzy są wyczuleni na takie rzeczy i jak zaczniesz wygrywać i wypłacać, to będą się starali znaleźć cokolwiek, żeby móc Ci zablokować konto?
Co do przelewania kasy - wpłacasz z konta siostry i wypłacasz na konto siostry (to samo), innej opcji nie ma. PayPal też ma dane osobowe przecież. Ogólnie dane z konta, z którego przelewasz kasę, musi się zgadzać z tym u bukmachera.
Jeśli mimo to faktycznie chcesz coś takiego zrobić, to ja na bet365x nie spotkałem się, żeby chcieli jakieś dokumenty poza dowodem później, albo jakiejś innej weryfikacji... aczkolwiek jak zarejestruje się kobieta, to może być zgoła inaczej...

josef39 1,3K

josef39

Użytkownik
Poczekaj rok bo wystarczy weryfikacja telefoniczna(bardzo prawdopodobna w wypadku konta na siostrę)kilka prostych pytań i leżysz.

W 0

wojteqpl

Użytkownik
A na czym polega weryfikacja telefoniczna? Zadzwonią do mojej siostry i spytają się np. ile wydałem na ostatni zakład? Jak moja siostra byłaby z tym na co obstawiam, na bieżąco, to by taką weryfikację przeszła?

S 440

straszaksam

Użytkownik
A na czym polega weryfikacja telefoniczna? Zadzwonią do mojej siostry i spytają się np. ile wydałem na ostatni zakład? Jak moja siostra byłaby z tym na co obstawiam, na bieżąco, to by taką weryfikację przeszła?
Mogłoby być pytanie co i kiedy obstawiałeś, kiedy i na jaką kwotę dokonywałeś depozytu i generalnie wszystkie rzeczy związane z Twoją aktywnością na koncie u bukmachera.

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Mogłoby być pytanie co i kiedy obstawiałeś, kiedy i na jaką kwotę dokonywałeś depozytu i generalnie wszystkie rzeczy związane z Twoją aktywnością na koncie u bukmachera.
A także kilka pytań typu np. różnice pomiędzy handicapami europejskimi a azjatyckimi, lub kto zaczyna mecz w piłce nożnej... :cool:

S 440

straszaksam

Użytkownik
Po co straszycie chłopaka. Załóż sobie chociażby w Betclick, lub słabym bahu, i nie powinno być problemu z żadnymi telefonami, pzdr
Po to, żeby miał świadomość, że robi coś, za co może spotkać go kara. Ciekawe jakbyś się czuł, mając 17 lat, kiedy ktoś zamyka Ci konto z, powiedzmy, kilkuset złotymi na saldzie.
Dla mnie to byłby przysłowiowy płacz i zgrzytanie zębami :razz:

rocho19 78

rocho19

Użytkownik
Nie chciałem zakładać nowego tematu, więc zapytam tutaj. Pytam tutaj bardziej doświadczonych graczy. Co sądzicie o graniu u kilku bukmacherów na raz? Robi tak ktoś? Jeżeli chodzi o internetowego bukmachera to dopiero zaczynam, wcześniej się bawiłem u naziemnych i nie wiem czy gra u kilku na raz się opłaca. Założyłem konto na bet-at-home, ale bardzo zawiedli mnie swoimi kursami oraz mała ofertą jaką proponują. Zastanawiałem się więc nad założeniem drugiego konta i ewentualnym dograniem do końca tego bonusa co mam na bah. Oraz jakiego bukmachera polecacie, żeby miał dużo możliwości zakładów? Bo jak zobaczyłem, że bwin ma ciekawą ofertę, ale jeszcze wolałem tu zapytać ;)

S 440

straszaksam

Użytkownik
na betfair to pogra tylko na większych rynkach, więc bez sensu, jeśli ktoś gra coś innego niż nożna i tenis.
365 jest bardzo fajnym bukiem i na pewno będzie najlepszy dla początkującego. Co do gry u kilku jednoczesnie - moim zdaniem opłaca się to jeśli masz konto Skrill i troszkę większą gotówkę. Mówiąc większą, to mam na myśli, kiedy zakłady puszczasz za jakieś przynajmniej kilkadziesiąt złotych minimum ;)

Do góry Bottom