Witam.Jestem nowy na forum.Postaram się podawać swoje typy/kupony do tego tematu(o ile czas pozwoli).Każdy kupon będzie postawiony w rzeczywistości,będe starał się wrzucać screeny kuponów.Co do stawek,nie będe podawał konkretnych sum tylko będę stosował przedział 1-5 gdzie 1 to minimalna suma za jaką zazwyczaj gram kupony a 5 maksymalna.
Z jakich dyscyplin sportowych czuje się mocny? Hmm Napewno na pierwszym miejscu u mnie jest snoker.Jednakże stawiam tylko ważniejsze turnieje,gdzie rozgrywane są mecze w dłuższym wymiarze frameowym.Co dalej...Napewno piłka nożna,tenis,czasem siatkówka.
Statystyki kuponów/typów będe prowadził powiedzmy po.... 15 kuponach ?,niech tak będzie.
To tyle zobaczymy,pozdrawiam i życzę szczęścia i wysokich wygranych.
LUCKY99
Z jakich dyscyplin sportowych czuje się mocny? Hmm Napewno na pierwszym miejscu u mnie jest snoker.Jednakże stawiam tylko ważniejsze turnieje,gdzie rozgrywane są mecze w dłuższym wymiarze frameowym.Co dalej...Napewno piłka nożna,tenis,czasem siatkówka.
Statystyki kuponów/typów będe prowadził powiedzmy po.... 15 kuponach ?,niech tak będzie.
To tyle zobaczymy,pozdrawiam i życzę szczęścia i wysokich wygranych.
LUCKY99