>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bukmacher z wpłatą przez Przelewy24

L 0

lukas15

Użytkownik
Czy istnieje może bukmacher internetowy u którego można wpłacić przez przelewy 24, ale też wypłacić na konto bankowe przez przelewy 24( znaczy chodzi mi o to żeby tak szybko jak sie wpłaca to dało się mieć tak szybko też pieniądze na koncie w banku).Proszę o odpowiedź

panmam2 78

panmam2

Użytkownik
Czy istnieje może bukmacher internetowy u którego można wpłacić przez przelewy 24, ale też wypłacić na konto bankowe przez przelewy 24( znaczy chodzi mi o to żeby tak szybko jak sie wpłaca to dało się mieć tak szybko też pieniądze na koncie w banku).Proszę o odpowiedź
wypłacić przez p24 nie ma opcji ,ale w betsafe w ciągu 2dni ,czasami 1 dnia kasa jest na kącie . podobno tobet też szybko wypłaca na konto.
btw. opcja szukaj na 2 raz ,powino być kilka podobnych tematów/postów.

bludek 367

bludek

Użytkownik
Jeśli znajdziesz bukmachera, który ma konto bankowe w tym samym banku co Ty, to pieniądze będą ekspresowo na Twoim koncie.

Przelewy między dwoma kontami w jednym banku zazwyczaj są księgowane po kilkunastu minutach, więc w takim wypadku wszystko będzie zależało tylko od tego kiedy bukmacher &#39;wypuści&#39; pieniądze ze swojego konta.

dejv91 10

dejv91

Użytkownik
Ja gram w Betclick i czasami Bet-at-home - oba mają opcje wpłaty prze Przelewy24. Betclick oferuje szybkie i bezproblemowe wypłaty 1-3 dni, więc z tej strony mogę go szczerze polecić, gram tam już kawał czasu i nigdy żadnych problemów ;)

Do góry Bottom