>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Bukmacher wypalcajacy grubszy pieniadz.

Status
Zamknięty.
B 0

borucki.

Użytkownik
Czesc.

Pragne zasiegnac opinii doswiadczonych w kwestii bukmacherki i internetowych kompanii parajacych sie nia. Szukam mianowicie bukmachera spelniajacego pewien warunek. Nie obchodzi Mnie obsluga w jezyku polskim, szybkosc dzialania strony, jej przejrzystosc, mnogosc oferty ani dyscyplin, nie obchodza Mnie &#39; wygodne mozliwosci wplaty i wyplaty &#39; - nie obchodzi Mnie totalnie nic poza jedna rzecza: chce, aby byl to bukmacher online - moze byc chocby i z USA i tylko tam dzialajacy - ktory bez problemu, uczciwie, bez zadnych limitow, bez zadnych blokad, bez jakiegokolwiek ograniczania - bedzie Mi uczciwie wyplacal bardzo wysokie wygrane - np kilkadziesiat tysiecy dolarow regularnie, np 3 razy w miesiacu. Bez limitow, bez problemow, bez sciem - o jakich ogrom tematow tu traktuje. Interesuje Mnie tylko bukmacher, ktory - o ile wygram 50 000 dolarow - wyplaci Mi je sprawnie, po czym gdy za 4 dni wygram kolejne 50 tysiecy - znow Mi je wyplaci. I wyplaci Mi kolejne 200 000 dolcow, wygranych w dzien po wyplacie poprzednich 50 000. I bedzie Mi rzeczony grosz tak wlasnie wyplacal przez dlugie lata - a jezeli bedzie robil problemy i blokady konta - to wylacznie za ewidentne oszustwa. O takiego wlasnie bukmachera online Mi chodzi. Prosze doswiadczonych i obeznanych empirycznie z szerokim wachlarzem firm - o informacje - czy taki bukmacher online w ogole istnieje? I jesli tak - prosze oczywiscie o podpowiedz - ktory to. Ze wszystkich, o ktorych mialem okazje poczytac - najlepsze &#39; wrazenie &#39; zrobil na Mnie chyba &#39; pinnacle sports &#39;. Coz, prosze o wyczerpujaca odpowiedz. Z gory Wam dziekuje.

vader 2,8K

vader

Forum VIP
To wszystko zależy co grasz.
Ale bez względu na to co grasz. betfair.com
To nie jest klasyczny buk tylko giełda. Tam nikt nie da Ci limitu bo to Ty zakładasz się między ludzmi.
Są jeszcze inne buki, które przyjmą od Ciebie takie sumy. Ale nie będe w tym miejscu o tym pisał. Jeśli chcesz zapraszam na PW.
Pozdr.
Vader

dawidm 9

dawidm

Użytkownik
jeśli single to tylko betfair ;] kursów lepszych nie znajdziesz, a buk nie ma żadnego interesu w tym, żeby Ci blokować kasę (sam bierze prowizje od wygranych)

maki1000 0

maki1000

Użytkownik
To nie jest klasyczny buk tylko giełda. Tam nikt nie da Ci limitu bo to Ty zakładasz się między ludzmi.
Są jeszcze inne buki, które przyjmą od Ciebie takie sumy. Ale nie będe w tym miejscu o tym pisał. Jeśli chcesz zapraszam na PW.

Pozdr.
Vader
Czemu na PW? Też chętnie poznam takiego buka ! Mam kgoś kto mnie pytał właśnie o takiego buka, ale mu odpowiedziałem że takiego online nie ma - myliłem się ?

nikifor 402

nikifor

Forum VIP
A WillHill? Wydaje mi się, że przy obrocie takich sum, również nie powinien robić problemów.

S 0

starosta

Użytkownik
borucki, nie dziwią Cie ludzie obracający pieniędzmi rzędu 200 000 dolarów* i szukający pomocy w znalezieniu bukmachera na forum internetowym?
Na prawdę, będziesz polegał na opinii użytkowników forum internetowego**?
wyjaśnienia:
* mam nadzieję że mowa przynajmniej o amerykańskich
** na którym być może doradza Ci mój 7 letni syn?

dawidm 9

dawidm

Użytkownik
borucki, nie dziwią Cie ludzie obracający pieniędzmi rzędu 200 000 dolarów* i szukający pomocy w znalezieniu bukmachera na forum internetowym?
Na prawdę, będziesz polegał na opinii użytkowników forum internetowego**?
wyjaśnienia:
* mam nadzieję że mowa przynajmniej o amerykańskich
** na którym być może doradza Ci mój 7 letni syn?
aj tam, może chciał się pochwalić :jezora:

maki1000 0

maki1000

Użytkownik
Myślę że kolega miał nadzieje że siedzą tu nie tylko 7 letnie dzieci. Nie koniecznie napisał posta tylko dlatego że chciał się pochwalić. Nie chodzi o to że ktoś powie: bwin jest dobry ???? a gość odrazu wpłaci tam 200 tys. chodzi o to że zgłębi temat na temat tego konkretnego bukmachera. Kiedyś też chciałem się dowiedzieć czy jest taki bukmacher bo mnie ojciec prosił jak siadła mu w sts sześcio cyfrowa kwota, chciał zacząć grać na 1 czy 2 mecze za większą kase. Odradziłem mu jednak bukamcherów online bo nie wiedziałem że jest choćby taki betfair ???? a teraz to już kase przewalił i po ptokach ????

fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP

Pozdr.
Vader
heh dobre.A co ci ktos cos zrobi ze napiszesz ze w jakims buku mozna grac za takie stawki? czy chciales przyszpanowac ze jestes taki super wtajemniczony w jakies kosmiczne sumy...
A co do tematu to zapewne pinnecle , betfair , hilliam hill , raczej sie nie powinno miec problemów bo to dobre firmy.

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Białas spokojnie nie najeżdżaj odrazu na kogoś ???? , A tak jak mówią przedmówcy spróbowałbym na Hilliam Hill bo wiele osób mi już polecało go.

vader 2,8K

vader

Forum VIP
fcbialas

Kliknij tutaj Białas
Polecam Ci tę stronkę. Może Twój iloraz inteligencji zrozumie co miałem Ci do przekazania.
A teraz kilka słów.
Szpanować niczym nie muszę. Ale jak widać Ty musisz. Zapewne masz konta wszędzie. W pinnacle, betfair, William Hill. Jasne. Tylko zerknąłem to zdaje się, że grasz w takich bukach jak Expekt, sportingbet. Zapewne jesteś bardzo doświadczony w sprawach buków o których piszesz. Stawki rzędu 20-200 pln przyjmuje prawie każdy bukmacher.
Choć... mogę Ci pokazać jak potrafią wielkie marki typu bwin zlimitować. Kiedyś sobie zrobiłem screen.
Single po max. 36,99

Kupony na AKO już mogę mocniej pograć:

A czemu na PW? Bo takie pytanie może każdy zadać. Odpowiedzi różne mogą paść. A później ktoś będzie mówił, że słyszał coś itp.
Jak się okazało kolega nie do końca doprecyzował pytanie w temacie.
A na PW z kolegą doprecyzowałem temat.
Bo zapewne dobrze wiesz jakie są limity na pinnacle. Bo widać szpanujesz.
Twój podpis pod nickiem nie robi na mnie żadnego wrażenia. A to że czepiasz się każdego moda i robisz wielkie halo wokół siebie to Twoja sprawa.
Nie mam czasu pisać z ludźmi do których pewne sprawy nie docierają.
ŻEGNAM!
BEZ ODBIORU!
Kliknij tutaj Białas

fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP
Vader a pomyslaleś ze jak mecz to sle kase tam gdzie najlepszy kurs? albo sle też gdzie mam najlepsza oferte zlukałes ze sportingbet i racja mieli najlepsza oferte na snookera.Expekt dobre kursy.A co do wypowiadania sie to mam kase w 4 bukach i kase na mb.A musze grac w tamtych bukach zeby widzieć.Jak bys wiedział mam sporo znajomych i troche sie dowiaduje.A co do tego ma moj temat??i tak bilans miałem jeden z lepszych na forum z tego co widziałem .To wiesz.Za to ty ciekawe czym sie pochwalisz...po co mi dajesz screany jak wiem ze bwin daje ostre limity a o nich nie pisałem!!
Moim zdaniem jako moderator powinnienes przekazac mi swoja riposte w sposób przyjemniejszy chyba mod powinnien sie odzywac w sposob kulturalny.
Jak nie masz czasu to po co odpisujesz...hehe

michau 84

michau

Forum VIP
Vader a pomyslaleś ze jak mecz to sle kase tam gdzie najlepszy kurs?
Co ma piernik do wiatraka ?

Expekt dobre kursy.
j.w.

A co do wypowiadania sie to mam kase w 4 bukach i kase na mb.
j.w j.w.
ps. Ty się nie chwalisz(wcale)

A musze grac w tamtych bukach zeby widzieć.
Jak w poście Baqu :-?

Jak bys wiedział mam sporo znajomych i troche sie dowiaduje.
Pozostawię to do Waszej poetyckiej interpretacji ;)

A co do tego ma moj temat??
Bo ma najlepszy bilans na forum ;)

Wie.

Za to ty ciekawe czym sie pochwalisz...
Niestety nie ma się czym już chwalić... Ty byłeś pierwszy...

po co mi dajesz screany jak wiem ze bwin daje ostre limity a o nich nie pisałem!!
Pytanie było w temacie gdzie można grać za grubszą kasę - a to był dowód na to że bwin do takich nie należy ponieważ nakłada limity stawek na zakłady, co z kolei uniemożliwia taką grę jaką zakładaliśmy (czyt. większymi stawkami).

Moim zdaniem jako moderator powinnienes przekazac mi swoja riposte w sposób przyjemniejszy
Przekazał ????

Dolaczam się ???? ????
Hahahahahahahhahahaha

PS. Dzięki miszczu, dawno się tak nie uśmiałem ;)

pozdrawiam serdecznie

S 0

starosta

Użytkownik
fajne macie,
drodzy moderatorzy
stróże porządku i regulaminu forum,
że możecie sobie offtopować dowoli
i nikt sie do tego nie przypie.czepi.
kolejne gratulacje dla Władz i Sponsora ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom