>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bukmacher Wpłata/Wypłata

Semtex 313,1K

Semtex

Użytkownik
Szukam jakiegoś buka, u którego mogę wpłacać i wypłacać kasę jak chce bez ograniczeń. Chodzi mi o to żeby nie było takich sytuacji, że np. robię wpłatę przelewem i wtedy mogę jedynie przelewem wypłacić.
Interesuje mnie opcja wpłacam przelewem, wypłacam bez żadnych problemów na Netellera.

W Unibecie jest taka możliwość? Maja całkiem dobrą ofertę i myślałem, żeby przenieść się do tego buka.

typereks 866

typereks

Użytkownik
Szukam jakiegoś buka, u którego mogę wpłacać i wypłacać kasę jak chce bez ograniczeń. Chodzi mi o to żeby nie było takich sytuacji, że np. robię wpłatę przelewem i wtedy mogę jedynie przelewem wypłacić.
Interesuje mnie opcja wpłacam przelewem, wypłacam bez żadnych problemów na Netellera.

W Unibecie jest taka możliwość? Maja całkiem dobrą ofertę i myślałem, żeby przenieść się do tego buka.
W każdym buku jest tak, że tym czym wpłacasz tym wypłacasz..

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Każdy bukmacher ma inne zasady jeśli chodzi o wpłaty i wypłaty różnymi formami transakcyjnymi.
Np. w Unibet jest pełna dowolność, wpłacasz PSC a wypłacasz na Skrill i nie ma z tym problemu, niektóre inne buki mają rozdział środków finansowych wpłacanych przez poszczególne formy wpłat. Czy jeśli wpłacisz 200 poprzez konto bankowe to pomnożone środki z tej kwoty możesz wypłacić tylko na konto bankowe, jak następne 200 poprzez Skrii, to środki wypłacasz tylko poprzez Skrill. Są też bukmacherzy którzy wypłaty realizują formą która ostatnio została użyta do depozytu czyli jeśli wpłacałeś ostatnio skrillem to tylko skrillem możesz wypłacić.
Reasumując najlepszym rozwiązaniem jest Skrill, przy tej metodzie pieniądze są najbardziej mobilne, jest możliwość wypłat kartą w bankomacie. Do dzisiaj się zastanawiam po co ludzie kombinują i robią sobie pod górkę stosując różne metody wpłat. Po co?

Do góry Bottom