>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bukmacher umożliwiający wypłatę na inne konto

K 0

kombinator7

Użytkownik
Witam wszystkich użytkowników, chciałbym zapytać czy wśród tych wszystkich internetowych bukmacherów, znajdzie się któryś umożliwiający wypłatę na cudze konto, tzn na konto bankowe z innymi danymi osobowymi niż dane gracza zarejestrowanego na stronie buka? Jeśli chodzi o wpłaty z innych kont oczywiście problemu nie ma, natomiast wypłacić tak się nie da np. na bet365. Czy jest jakaś firma oferująca taką możliwość?

K 0

kombinator7

Użytkownik
nick jest nieprzypadkowy ???? dzięki za odpowiedzi, spodziewałem się tego. Bet365 pazernie przyjmował wpłaty bez mrugnięcia okiem i żadną walką z terroryzmem i praniem pieniędzy nie straszył, ale wiadomo, że cwaniaczkom pasuje to tylko w te jedną stronę. Z mojego punktu widzenia nie ma w tym nic złego, przecież powinienem móc decydować gdzie chce skierować SWOJE pieniądze, no ale nie zakładałem tego tematu by filozofować ???? więc kończę wątek.

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Z mojego punktu widzenia nie ma w tym nic złego, przecież powinienem móc decydować gdzie chce skierować SWOJE pieniądze
Wypłacasz z konta bukmacherskiego na portfel czy na konto bankowe i wysyłasz sobie do nawet ciotki w &quot;Czikago&quot;.
To zabezpieczenie jest przed ewentualnymi kradzieżami pieniędzy z kont bukmacherskich. Ktoś zna Twoje hasło, wbija i wypłaca... ale nie może bo tylko może wypłacić na konto właściciela.
Dla mnie jest to genialne rozwiązanie. Nic złodziejowi po Twoich danych do konta.

K 0

kombinator7

Użytkownik
Racja, nie pomyślałem o tym z tej strony, ponieważ nigdy w ten sposób konta na żadnej stronie nie straciłem. Zaś co do portfeli internetowych oczywiście są pewnym rozwiązaniem, ale też mają swoje wady.

S 44

sareig

Użytkownik
To zabezpieczenie jest przed ewentualnymi kradzieżami pieniędzy z kont bukmacherskich. Ktoś zna Twoje hasło, wbija i wypłaca... ale nie może bo tylko może wypłacić na konto właściciela.
Dla mnie jest to genialne rozwiązanie. Nic złodziejowi po Twoich danych do konta.
o jej a jesli wlasciciel korzysta ze skrila i nie wyplacal jeszcze na konto wtedy podaje dane wlasciciela i swoj numer rachunku to naprawde trzeba scislych umyslow zeby na to wpasc heh

Do góry Bottom