A 0 artur0 Użytkownik Grudzień 1, 2010 #1 Witam czy ktoś się orientuje który z bukmacherów robi wypłaty z w.w banków.
646 simons Forum VIP Grudzień 1, 2010 #2 Prawie wszystkie, jak nie wszystkie firmy robią wypłaty przelewem na konto bankowe. A jeżeli chodzi Ci o to czy robiąc wypłate korzystają z wyżej wymienionych banków to ciężko stwierdzić ,ale wątpie
Prawie wszystkie, jak nie wszystkie firmy robią wypłaty przelewem na konto bankowe. A jeżeli chodzi Ci o to czy robiąc wypłate korzystają z wyżej wymienionych banków to ciężko stwierdzić ,ale wątpie
29K al_capone Gangster Grudzień 1, 2010 #3 Nie spotkałem się, aby któraś firma bukmacherska miała konto bankowe w w.w bankach.
A 0 artur0 Użytkownik Grudzień 1, 2010 #4 Prawie wszystkie, jak nie wszystkie firmy robią wypłaty przelewem na konto bankowe. A jeżeli chodzi Ci o to czy robiąc wypłate korzystają z wyżej wymienionych banków to ciężko stwierdzić ,ale wątpie Kliknij aby rozwinąć... Chodzi mi oczywiście o tą drugą opcje. No właśnie z tego co zauważyłem to większość korzysta z peko.
Prawie wszystkie, jak nie wszystkie firmy robią wypłaty przelewem na konto bankowe. A jeżeli chodzi Ci o to czy robiąc wypłate korzystają z wyżej wymienionych banków to ciężko stwierdzić ,ale wątpie Kliknij aby rozwinąć... Chodzi mi oczywiście o tą drugą opcje. No właśnie z tego co zauważyłem to większość korzysta z peko.