>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Bukmacher przeciwko typy dnia!

E 27

egnagel

Użytkownik
Strategia polegająca na postawieniu się w roli bukmachera przeciwko typom dnia. Jest połowa października więc usuwanie drobnicy z jednym nietrafionym kuponem dopiero się rozpoczyna i tutaj przytoczę statystyki:
zakłady trafione 69 nietrafione 142!
kwota wygrana 15032 kwota przegrana -22268,5!
ponieważ w tej strategii równie dochodowi jak bukmacher nie możemy być, zakładając bardzo pesymistyczną prowizję 15 procent zamiast 100 na przegranym zakładzie zarabiamy 85.
22268,5 * 0,85 = 18928,23
odejmując wygrane czyli naszą przegraną zostaje 3896,23
Zaznaczam, że to dopiero połowa miesiąca. Na limity od bukmachera trudno liczyć bo wygrywamy maks 85 pln na zakładzie.
przykład sposobu gry wybieram najwyższy i najniższy kurs z dnia dzisiejszego (oczywiście gram z założenia wszystkie to tylko dwa przykłady) w bet365 (ponieważ szansa, że będą tam wszystkie zakłady jest najwyższa).
Dyscyplina: Piłka Nożna - LM
Spotkanie:Napoli-Bayern Monachium (1:0)
Typ:2
Kurs:3,70
Bukmacher: betclic
czyli nasz typ to Napoli + 1.5 kurs na to 1.35 ponieważ gracz gra za 100 aby wygrać 370 my musimy zagrać za 270 ponieważ jesteśmy bukmacherem.
270 * 1,35 = 364,5 czyli ewentualny zysk 94,5 nie jest to tyle ile zarobiłby bukmacher ale o wiele więcej niż szacowałem na początku.
Koszykówka, PLK
18.10.2011 19:00
Zastal - Turów
Typ: 2
Kurs: 1.67
Bukmacher: pinnaclesports
czyli zakładany zysk 67 pln i to jest nasza stawka
stawiam 67 pln na Zastal po kursie znowu bet365 2,2 nasz zysk to 77 pln.
Plusem takiego grania jest fakt, że gracze wybierają najlepszy dostępny kurs więc grając w naszym ulubionym buku mamy spore szanse na prowizję bukmachera w okolicach 7 procent i niższą.

A 498

addam44

Użytkownik
egnagel&gt;&gt;&gt;&gt;&gt;&gt;&gt;Nie jest to nowa metoda.Edi8 ja proponowal .Tzn.zeby typowacodwrotnosc tego co typuja...marni typerzy ????
Ale jak zagrac odwrotnosc czyjegos typu 1/1 tzn.ze jakas druzyna wygra i 1a polowe i caly mecz? ????

cock 756

cock

Użytkownik
Ale jak zagrac odwrotnosc czyjegos typu 1/1 tzn.ze jakas druzyna wygra i 1a polowe i caly mecz?
Lay 1/1?

Albo HTX2 a potem live na FT docisnąć X2 całym zwrotem z poprzedniego zakładu? Marża podwójna... Czyli wariant nr 1. :razz:

E 27

egnagel

Użytkownik
egnagel&gt;&gt;&gt;&gt;&gt;&gt;&gt;Nie jest to nowa metoda.Edi8 ja proponowal .Tzn.zeby typowacodwrotnosc tego co typuja...marni typerzy ????
Ale jak zagrac odwrotnosc czyjegos typu 1/1 tzn.ze jakas druzyna wygra i 1a polowe i caly mecz? ????
ja podałem to w formie żartu. Wyliczenia jednak są autentyczne. no i dzieki zyskowi nie przekraczającemu 100 pln da się to grać bez limitów, zmieniając 100 na np 10 pln. oczywiście pracy przy tym tyle, że staje się to niewykonalne.

E 27

egnagel

Użytkownik
Przepraszam nie doczytałem tej wiadomości. gamebookers umożliwia granie nie będzie 1/1. Jeśli nie ma takiego zakładu to gra na równy zysk 1/x 1/2 oraz x2 pierwsza połowa. Przykład Kazań vs Tottenham. Co ciekawe w gamebookers ten drugi sposób grania wygrywa z nie będzie 1/1 kursy na nie będzie 1/1 1.21 kurs na drugie zdarzenie to 15 34 1.38 co daje 1.22 po odpowiednim stawkowaniu. Dochodzi jeszcze jeden problem zdarzenia surebety. Ale tutaj nasz problem jest rozwiazany przez stawkowanie. Wiadomo, że postawione 100 pln na 1 x 2 dają zawsze porażkę. Więc z takiego zakładu wybieramy jedynie to co daje nam zysk. Znowu Kazań vs Tottenham.
1 1.90 x 3.4 2 3.75 ponieważ typy nie mogą się powtórzyć bukmacher traci na x 2 zarabia jedynie na 1 dokładnie 110 pln więc to co nas interesuje to x2 z zyskiem 110 pln. Czyli nasz zakład musiałby wyglądać następująco 141 pln na x2 czyli kurs 1.78 daje to wygraną około 251 pln. Założenie tematu jest takie, że ludzie w typach dnia na ogół się mylą więc wybieramy opcje, w której bukmacher zarabia i to ją obstawiamy.

E 27

egnagel

Użytkownik
U jakiego bukmachera masz typ dnia? Czy wybierasz z opcji najlepsze wydarzenie?
Grasz u takiego w jakim masz kasę. Ponieważ ludzie wybierają najlepsze oferty szansa na to, że będziesz miał w swoim wybranym marżę nie przekraczającą 6 procent, jest więcej niż pewne na 50 %.
Polecam betfair zanika nieopłacalność przy wysokich kursach.

M 0

matashow

Użytkownik
Powiem, pomysł całkiem dobry. Szczególnie jeśli będziesz obstawiał takie mecze, gdzie kursy są naprawdę wysokie ???? Napisz jak Ci idzie.

fristajlo 0

fristajlo

Użytkownik
Powiem, pomysł całkiem dobry. Szczególnie jeśli będziesz obstawiał takie mecze, gdzie kursy są naprawdę wysokie ???? Napisz jak Ci idzie.
No chyba żartujesz,przecież trzeba doliczyć wszystkie inny czynniki jak remisy itp.ten zysk jest tylko teoretyczny bo w bukmacherce nie ma tylko pustego stawiania na A lub B.

incubus7 115

incubus7

Użytkownik
policzyłem kilka dni z typów dnia. Zwykle większość przegranych. A grając zawsze przeciw graczom byłoby ok. 5% yieldu ✅

acetate 474

acetate

Użytkownik
innym sposobem jest gra zawsze na najwyzszy kurs w jakims zdarzeniu, np w pilce
1. 2,20
2. 3,40
3. 2.70
gramy czysty X, a
1. 5,2
2. 3.40
3. 1,70
na czyste 1
i tak pare dziesiat meczy z jakiejs ligi gramy na najwyzsze kursy i zawsze bedziemy na jakis plus

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
@acetate, takie &quot;patenty&quot; z grą na same niespodzianki oddane najwyższymi kursami, były już ćwiczone na wielu forach i zawsze dawały efekt nawet nie zerowy, lecz silnie minusowy...

acetate 474

acetate

Użytkownik
mozliwe, ja nic nie liczylem ani nawet nie sprawdzalem, slyszalem o tym sposobie wiec wspomnialem o nim bo to troche podobne zalozenia jak w temacie

E 27

egnagel

Użytkownik
widzę, że wątek wznowiony więc od września prowadzę statystykę!
zawsze lay na betfair.
gram do połowy miesiąca. do momentu, w którym moim zdaniem słabsi typerzy rezygnują.
dodatkowo oddzielna statystyka dla kursów wyższych od 1.8 i mniejszych bądź równych.

E 27

egnagel

Użytkownik
Kupon 1
bukmacher: betfair
zakład: Radwańska vs Vinci 1
kurs: 1.37 (w tym - 5 % zysku)
stawka: 5.40 euro
możliwa wygrana 7.40 euro
koniec testu, może byłoby to skuteczne. jest to jednak cokolwiek niewykonalne. zacząłem wypisywać kupony i po 30 minutach i wypisaniu 10 kuponów zrezygnowałem.

Do góry Bottom