>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Bukmacher Internetowy

dunczyk 0

dunczyk

Użytkownik
Witam

Zdecydowałem się grać u bukmacherów internetowych, ze względu na łatwość dostępu i nie ograniczony czas korzystania. Chciałbym żeby ktoś doradził mi najlepszego bukmachera internetowego, kursy możliwie jak najwyższe i przyjmowanie przelewów z PayPal&#39;a, bez skanowania dowodów itp. Po prostu rejestruje się, wpłacam pieniądze i mogę zacząć grę.
Kto mi pomoże może liczyć na to że zarejestruje się z jego ref linka.

Pozdrawiam!

mihi 0

mihi

Użytkownik
Bez skanu dowodu nie ma szans na grę - jeśli nie masz 18 lat poproś rodziców żeby założyli Ci konto i nie ma problemu ????

daimler 14

daimler

Forum VIP
Temat ze skanami itd był walkowany na tym forum chyba milion razy :grin:
W Jednym bukmacherze chca skana od jednej osoby , a od drugiej nie ... nie ma na to reguły..Jesli nie masz 18stu to nawet sie na siebie nie rejestruj bo to nie logiczne...
A co do wyboru bukmachera to polecam przeczytać ten Temat
Bardzo ciekawa lektura.

Ja ze swojej strony Polecam Betgun, Gamebookers,Bah :wink:

panmv 10

panmv

Forum VIP
tez miałem taki problem ze 2 miesiące temu i zdecydowałem się na BAH. Prosty interfejs, szybkie wpłaty i wypłaty, wszystko ok... czasami jednak narzekam na dość małą ofertę w porównaniu do innych buków. Zastanawiam sie, czy kiedy zarobie troche wiecej, to nie przejsc do jakiegos innego buka np. Unibet.

dunczyk 0

dunczyk

Użytkownik
Z dowodem problemu nie będzie, PayPal też okazał się nie konieczny,
który buk ma najlepszy bonus jednocześnie jest pewny i wypłacalny ?
I gdzie muszę otworzyć konto żeby przyjmować i wysyłać przelewy do buków ?
Wystarczy zwykłe konto w banku np. Mbank, PKO BP ?

majestic 0

majestic

Forum VIP
mbank w zupelnosci wystarczy. a z bukmacherow to polecam 10bet(50%bonus) gamebookers(obecnie nie ma zadnego bonusu) a jesli naprawde zalezy Ci na bonusie to ekpekt (100%bonus)

R 8

rammzes

Użytkownik
Ale chyba bonus nie jest tak wazny. Liczy sie oferta danego buka oraz stawki. Nie ma sie co lasic na &#39;darmowe&#39; pieniadze.

Do góry Bottom