>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bukmacher, gdzie wypłata może pójść na dowolne konto?

dnl9 0

dnl9

Użytkownik
Witam. Chciałbym zapytać czy jest obecnie jakiś buk internetowy, dzięki któremu można wypłacać pieniądze na konto bankowe z innymi danymi niż te podane w koncie? Do niedawna było tak na bah, ale chyba się to zmieniło. Albo ew. w jaki sposób mogę wytransportować pieniądze na swoje konto, kiedy konto na mb i wszystkich bukach mam na kogo innego? Ma ktoś jakiś sposób? Z góry dzięki.

msjr 0

msjr

Użytkownik
cashpoint na to nie patrzy;p jednak jest z nimi troche zabawy bo to co wplaciles musisz przynajmniej 1 obrocic. Jednak to nie jest najgorsze poczytaj troche o nich w dziale &quot;bonusy&quot;

dnl9 0

dnl9

Użytkownik
Trochę nie rozumiem o co ci chodzi.
Moja sytuacja jest taka, że wpłacam kase na baha, potem od razu wypłacam na MB (czy potrzebny jest ten 1 obrót?), potem przelewam do jakiegoś buka który mi odpowiada, powiedzmy że wygrywam, wypłacam wszystko z powrotem na MB i co dalej mam robić? Mam konto bankowe na siebie, jednak konto na MB nie jest na moje dane, także wiele kont u buków które posiadam nie są na moje dane, czy mogę jakoś kasę wydostać na swoje konto? Nie interesują mnie żadne bonusy czy co tam jeszcze, chciałbym tylko bezproblemowo obracać kasą.

snoopdogg 369

snoopdogg

Forum VIP
zobacz na sportingbet i na expekt. Wydaje mi się, że jednak na tym pierwszym możesz zrobić tak jak chcesz. Ja z MB nie mogłem wypłacić kasy a nie chciało mi się czekać za aktywacją MB wpłaciłem na sportingbet i bez problemu wypłaciłem na swoje konto bankowe. Fakt kiedyś grałem na tym buku ale od roku ( może dłużej) nie wpłacałem kasy a jednak mogłem wypłacić i nie blokowali mi przelewu.

msjr 0

msjr

Użytkownik
na cashpoint nie chodzi o zaden bonus. Wplacasz kase przez mb obracasz 1x (niby zabezpieczenie przed praniem brudnych pieniedzy) i wyplacasz na konto bankowe

dnl9 0

dnl9

Użytkownik
Z tym że nie interesują mnie żadne bonusy nie odnosiłem się do twojej wypowiedzi msjr, mówiłem ogółem. Co nie zmienia faktu, że dalej nie wiem o co tak dokładnie ci chodzi, po prostu zawsze sobie tylko wpłacałem i wypłacałem, ot tyle ;)
Co do twojej rady snoopdogg - dzięki, sprawdzę jak to jest w sportingbecie i expekcie.

Do góry Bottom