>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Bukmacher fortuna - Bonus 50 zł

Q 0

qama4

Użytkownik
Cześć
Zainteresował mnie bonus bukmachera fortuna, tzn. 50 zł. na zakład + do 700 do pierwszego wkładu.

Nie wiem czy dobrze zrozumiałem, więc wole się dopytać. Czy dobrze rozumiem, że te bonusy są ze sobą powiązane, tzn. jeżeli skorzystam z zakładu bez ryzyka to potem będę musiał skorzystać z +700 zł. do pierwszego wkładu?

Czy mogę skorzystać bez zakładu bez ryzyka i nie korzystać z bonusu +700?

Pozdrawiam

S 1,1K

slukasz123

Użytkownik
Cześć
Zainteresował mnie bonus bukmachera fortuna, tzn. 50 zł. na zakład + do 700 do pierwszego wkładu.

Nie wiem czy dobrze zrozumiałem, więc wole się dopytać. Czy dobrze rozumiem, że te bonusy są ze sobą powiązane, tzn. jeżeli skorzystam z zakładu bez ryzyka to potem będę musiał skorzystać z +700 zł. do pierwszego wkładu?

Czy mogę skorzystać bez zakładu bez ryzyka i nie korzystać z bonusu +700?

Pozdrawiam
Oczywiscie ze mozesz bo bonus jest wyplacany po obrocie w kazdej chwili mozesz wyplacic srodkow i wyplacaja w 2 ratach po 20% obrocie i potem jak obrocisz calosc...No chyba ze cos sie zmienilo ale podejrzewam ze nie...

Do góry Bottom