>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bukmacher do biathlonu

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Pytam tych co oczywiście siedzą w temacie i grają biathlon.
Sezon już się kończy, ja wybrałem troche źle, bo tobet, wystawiał zawsze cwane pary h2h miedzy kluczowymi zawodnikami (kursy 1,8-2) których wytypowanie graniczyło z cudem :p
Zauwazylem ze betsafe ma często dobre pary do grania (kursy 1,4-1,6) a z naziemnych to fortuna często wystawia pary w postaci prezentów.
Trzeba się przygotować na przyszły sezon, miejmy nadzieje ze fortuna nie zmieni analityków ;)

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Rzeczywiście z Betsafe nic się chyba równać nie może... ale wszyscy wiemy jak krótko można się tam w pełni &quot;bawić&quot; ;)
Ciekawe (czyt. pewniaki) daję czasem Doxxbet ale polecić mogę przede wszystkim Betwaya. Opinia znajomego, który zęby zjadł na tym sporcie ;)

edit: Vde - dobrze o tym wiem ;)
Chodziło mi raczej o to, że wystawiają pary z chorymi/niedysponowanymi zawodnikami i zawodniczkami.
Bywały tam już ciekawe kursy przeciwko zawodnikom kompletnie bez formy...
Warto tam zaglądać ????

vde 119

vde

Użytkownik
kukla, sprostowanie ????

pewniaków nie ma ????

Ted jeśli przyjmujesz już taktykę przechytrzenia bukmacherów do jedyne co Ci poradzę to mieć kasę w jaknajwiększej ilości bukmacherów i czaić się na okazję ????

tbm 642

tbm

Forum VIP
masz racje Tobet ma dobrego speca od ustawiania par biathlonowych i cieżko coś dobrego u nich wybrać.

Unibet coś kiepsko szacuje sztafety moim zdaniem i u nich gram sztafety.

tak to Betsafe i ziemniaki.

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Bwin ma spoko pary i często mają różne ciekawe zakłady, np na strzelania na poszczególnych rundach, generalnie naprawdę dobra oferta. Bet365 odradzam, mały wybór. Unibet nie jest zły, betsafe też. W tobecie rzadko grałem, ale tam faktycznie bywa ciężko.
Generalnie na zimowe polecam z racji szerokości oferty bwin.

Do góry Bottom