>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Bukmacher bez weryfikacji wieku.

Status
Zamknięty.
macio106 206,8K

macio106

Znawca - MMA
Witam jestem tu nowy i pewnie były takie tematy,ale niestety ja nie znalazłem.
Ale do rzeczy mam teraz 17 lat dopiero za rok będzie ta upragniona 18. Kiedyś grałem na koncie taty,ale przyszły większe straty (cóż taka gra) no i tata konto zamknął teraz po przerwie chciał bym spróbować ponownie. Niestety nie bardzo teraz jestem w temacie,więc mam do was pytanie.

Który bukmacher nie wymaga weryfikacji wieku? Pewnie każdy wymaga bo takie jest prawo,ale zapytam inaczej który nie przykłada do tego większej uwagi?

A może na forum są inni użytkownicy -18 i sami powiedzą jak grają?

Za wszelką pomoc dziękuje.

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Nie ma takich. Możesz zaryzykować i założyć konto z niższym rocznikiem by mieć te 18lat ale nie znasz dnia ani godziny kiedy dostaniesz emaila z prośbą o skan a wtedy blokada i strata pieniedzy, warto? Zaczekaj do pełnoletności a jak musisz to graj na koncie na rodziców lub u ziemniaków

Otrzymane punkty reputacji: +1
forin 450

forin

Użytkownik
ja gralem jak nie mialem 18 lat, ale wtedy tak nie weryfikowali jak teraz, radze poczekac ten rok do 18. z zakladaniem konta na rodzicow tez bym nie ryzykowal, bo moze tak byc, ze beda chcieli weryfikacji telefonicznej.

macio106 206,8K

macio106

Znawca - MMA
Z kontekstu postu wynika ze ich nie polecacie,ale skoro Ted napisał że jak musisz to graj u ziemniaków. To znaczy że oni nie przykładają tak oka do weryfikacji?
I jeszcze jedno pytanie. Jak teraz wygląda weryfikacja?

M 33

mariobross111

Użytkownik
weryfikacja
Dzięki za wypowiedzi ,ale zostało jeszcze jedno pytanie:
Jak teraz wygląda weryfikacja?
Najczęściej wyglada to tak:
1) Dowód osobisty trzymany w ręce przy lewym uchu i (ktoś Ci musi w tym czasie zrobić zdjęcie). bwin betsson itp
2) Wyciąg z twojego konta bankowego.
3)Wszystko potwierdzone u notariusza (nie zawsze).William Hill
4)Rachunek za media na twoje dane osobowe(potwierdzenie adresu zamieszkania) :spokodfhgfh:
Powodzenia!

Otrzymane punkty reputacji: +1
alexdamiao 1,5K

alexdamiao

Użytkownik
W teorii nie ma takich, ale bet at home chyba jedyny co nie przykłada do tego większej uwagi, także spróbuj tam.

macio106 206,8K

macio106

Znawca - MMA
Dzięki wszystkim za wypowiedzi co do bet at home to jedynie w ostateczności.
Mnie najbardziej przyciągają:
-Betsafe
-expert
Miał ktoś do czynienia ,tam z weryfikacją?

T 205

tomz

Użytkownik
Chłopie nie pchaj do internetowych buków jak nie masz 18 .Nie ma sensu.
Domniam że mając 17 lat nie grasz za jakieś horendalne stawki wiec jaki to problem spacerkiem podejść do milenium czy fortuny i nie wzbudzając podejżeń że masz 17 lat pusić kupon tam.Ewentualnie poprosić kogoś starszego by ci puścił lub nawet przypadkową osobe.

gregorczen 1K

gregorczen

Użytkownik
Oj nie przesadzajcie już, bet-at-home nie będzie wymagało raczej żadnej weryfikacji. Tym bardziej jeśli będziesz grał za małe kwoty.

Co do weryfikacji to w zdecydowanej większości przypadków wystarczy zdjęcie dwóch stron dowodu osobistego.

T 205

tomz

Użytkownik
BAH to syf.Nie polecam
Nie wiem pocóż ryzykować,nawet w małym stopniu skoro nie ma się dowodu.Może mu siądzie ładny kupon o wartości tysiąca albo kilku i wtedy chłopak będzie sie zastanawial i martwił czy mu wypłacą.

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
@macio106 &gt;&gt;&gt; zanim zacząłeś szukać tu pomocy w sposobie obejścia zakazu gry dla nieletnich poniżej 18. roku życia - po tej poprzedniej grze na koncie ojcie zakończonej dużą stratą - to czy zadałeś sobie pytanie , czy obecnie jesteś o tyle mądrzejszy nauką na własnych błędach w bukmacherce , że ta systuacja się nie powtórzy?
Czy ten czas po zamknięciu konta przez ojca , poświęciłeś na przeanalizowanie tamtej gry takim minusem zakończonej i obecnie wiesz już , jak uniknąć tych błędów które dotąd popełniałeś?
Bo jeśli nie - to kolejna Twoja gra zakończy się dokładnie tak samo jak poprzednia!

Może więc najpierw udowodnij sobie , że potrafisz wygrywać - ale zrób to w formie testu w dziale KUPONY ZE STATYSTYKĄ , posługując się kursami od tych 2 wymienionych bukmacherów , u których planujesz swoją realną grę .

Otrzymane punkty reputacji: +6
macio106 206,8K

macio106

Znawca - MMA
Kolejny raz dziękuje za porady,ktoś pytał czemu akurat chce grac na internecie a nie po prostu pójść do budki i puścić kupon. No sprawa jest prosta najbliższy jest mi totoletek do którego mam 5 km a potem to około 10 km sts

M 33

mariobross111

Użytkownik
STS
Kolejny raz dziękuje za porady,ktoś pytał czemu akurat chce grac na internecie a nie po prostu pójść do budki i puścić kupon. No sprawa jest prosta najbliższy jest mi totoletek do którego mam 5 km a potem to około 10 km sts
Zacznij tam typować będziesz miał wiele czasu na przemyślenia.... zanim
zjawisz się w kolekturze i puścisz kuponik.;) .Wakacje za pasem ,więc
spacer z głęboką analizą zakładów dobrze Ci zrobi ......

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom