B 0 billie Użytkownik Październik 16, 2010 #1 Witam,mam pytanie, który bukmacher nie przysyła żadnych promocji ani innych broszur reklamowych pod adres podany podczas rejestracji?
Witam,mam pytanie, który bukmacher nie przysyła żadnych promocji ani innych broszur reklamowych pod adres podany podczas rejestracji?
13,8K ramzesa Forum VIP Październik 16, 2010 #2 Witam,mam pytanie, który bukmacher nie przysyła żadnych promocji ani innych broszur reklamowych pod adres podany podczas rejestracji? Kliknij aby rozwinąć... zawsze jest szansa że zaliczą Cię do jakiejś promocji i coś Ci wyślą. Z reguły nie wysyłają, ale odstępstwa od reguły są jak wszędzie Wnioskuje że jesteś nieletni więc wybierz Bet At Home...
Witam,mam pytanie, który bukmacher nie przysyła żadnych promocji ani innych broszur reklamowych pod adres podany podczas rejestracji? Kliknij aby rozwinąć... zawsze jest szansa że zaliczą Cię do jakiejś promocji i coś Ci wyślą. Z reguły nie wysyłają, ale odstępstwa od reguły są jak wszędzie Wnioskuje że jesteś nieletni więc wybierz Bet At Home...