>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bukmacher a dyscyplina sportowa

kader 0

kader

Użytkownik
Chciałbym się aby w tym temacie wpisać jakie dyscypliny sportowe warto grać u poszczególnych bukmacherów internetowych. Warto grać czyli są dobre kursy i duża ilość zakładów dodatkowych.
Według mnie koszykówkę (NBA i europejską) na Bet365, siatkówkę na Unibet, skoki narciarskie Betgun. Kto ma inne zdanie lub chce dodać inne dyscypliny sportowe, to proszę o wpis. W tym, co napisałem uwzględniłem bukmacherów bardziej znanych na europejskim i polskim rynku.

vader 2,8K

vader

Forum VIP
hokej: NHL, Europa oraz wszelkie inne mecze hokejowe: expekt- bardzo dobre kursy na reg. time; bwin- żaden inny buk nie może się równać z ofertą; pinnacle- bardzo dobre kursy w NHL; unibet, bet365, Gamebookers- ogólnie dość dobra oferta i znośne kursy. Jeszcze może rzadziej ale także dobre kursy znajdzie się: Centrebet, tobet, DOXXbet , Scandic, bet24, Betsafe, Jetbull , betsson... To chyba tyle...
Siatkówka: unibet- żaden buk nie może równać się z ofertą, bwin, gamebookers i expekt- często mają lepsze kursy niż unibet, oferta też niezła; dalej to ten sam poziom: bet365, betsafe.
Koszykówka: pinnacle i bet365 dobre kursy i oferta; unibet także niezłe kursy i oferta całkiem całkiem. Coś tam kombinują betsson, tobet/NordicBet i betgun. Reszta nie bardzo się wychyla... no chyba że liga koszykówki kobiet w Izraelu to tylko w Stan James ????
Żużel: Tobet - chyba największa oferta, poza tym dobra oferta to Betsafe, bet365, bwin. Można od biedy jeszcze powiedzieć expekt, sportingbet, ladbrokes.
MLB: pinnacle- powala kursami i ofertą, m.in. alternatywnym run line, bet365 tylko Oni mogą z pinnacle konkurować ofertą i kursami ale i tak są za nimi. Reszta to amatorzy co kopiują kursy dodając tylko swoją marżę.
To moje własne opinie z którymi inni mogą się nie zgodzić ;)

prasa 1,3K

prasa

Forum VIP
Tenis :
DOXXbet - chyba nie ma meczu tenisowego, którego nie wystawi DOXXbet , nawet challengery kobiet są co jakiś czas.
William Hill - bardzo fajne kursy, bogata oferta i mecze deblowe.
bet365 - straszny postęp, nadal brakuje często debli, ale są już challengery.
tobet - challengery + dobre kursy.
5Dimes - amerykański buk z dobrymi kursami i bogatą ofertą.
BAH - oferta jak DOXXbet , ale kursy tragiczne.
Jetbull - ja tam nigdy nie wpłaciłem kasy, ale challengery są.
Expekt - do tenisa najgorszy ze wszystkich.
Reszta buków niczym się nie wyróżnia.

wielki_szlem 4

wielki_szlem

Użytkownik
To ja dodam od siebie:

Może i nie do końca na temat dyscyplin, tylko raczej na temat grania na live. Największa oferta i chyba najlepsza jest na bet365 i na Unibecie. Masa spotkań w ciągu dnia, oraz częste transmisje połączone z obstawianiem. Jeżeli chcesz obstawiac tenisa, to te dwie firmy (z reguły) umożliwią ci nie tylko obstawianie po zadowalających kursach, ale i oglądanie tych meczy.

Do góry Bottom