>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

bukacher/rzy bez limitów bez problemów po polsku dla przeciętnego gracza tenisowego

H 63

harryangel

Użytkownik
witam

temat pewnie setny tysięczny milionowy, ale zapytam od siebie:

biorąc pod uwagę kryteria, chciałbym się dowiedzieć jakie serwisy najbardziej polecacie, pytam osób doświadczonych ????

moje preferencje:

1) typuję TYLKO tenis
2) chciałbym typować wiele a po mału a nie jeden i za wszystko
3) zamierzam grać za małe stawki (względnie) ale chciałbym mieć gwarancję że mogę czasem postawić no, minimum do 1000 zł na jakiś zakład. natomiast mimo że chciałbym grać raczej między 1 - 100 zł na jednym zdarzeniu, nie wyobrażam sobie żebym nie mógł podjąć stawki do 200 zł (został zlimitowany).

kryteria według hierarchii

1) brak danych o tym że bukmacher likwiduje / blokuje komuś w sposób nieuzasadniony dostęp do konta
2) przelewy 24 - transfer z mBanku, względnie ten sposób płatności dla innych banków
3) brak danych o ZLIMITOWANIU a przynajmniej, poniżej 200 zł na 1 zdarzenie (do tyle dam radę przeżyć)
4) bogata oferta tenisowa na różne zakłady (nie tylko mecze, i live mecze) ale także kto do ćwierćfinałów, półfinałów, finałów, zwycięzcy turniejów, i inne kombinacje.
5) sensowna weryfikacja, jeśli w ogóle. np zarejestrowałem się wstępnie na Betsafe, no i oni chcą danych rachunku a tak się składa że nie na mnie są wszystkie rachunki ???? . dowód mogę raz przesłać, byleby nie wyskakiwali z jakimiś prawami jazdy, rachunkami za prąd i światło ???? , i innymi głupotami.
6) możliwość łączenia różnych zakładów naraz (nie wiem czy gdzieś są np takie ograniczenia, że nie można obstawić live tego co się obstawiło pre-match itp)

z dotychczas przejrzanej oferty najbardziej sensownie wyglądają jak dla mnie Unibet, i Betsson, natomiast najbogatszą ofertę ma chyba Bet365. nie ukrywam że przede wszystkim chodzi mi o to żeby nie obawiać się że zostanie się zlimitowanym, czy na stawce na zakład, czy np maksymalnej wygranej dziennej / tygodniowej / miesięcznej jeśli mówimy o takich właśnie kwotach jak wyżej. zamierzam średnio na 1 buku zgarniać od kilkudziesięciu do około 2 tysięcy dziennie, średnio na miesiąc tysiąc - dziesięć tysięcy od buka, grając na kilku bukach. ale grając na kilku bukach, chciałbym wiedzieć który ma być tym wiodącym, na razie mam te 3 co wymieniłem, Expekt w odwodzie, plus dorywczo Bet at Home, i Sportingbet jako dodatki, Bet At Home traktuję jako wprawkę na systemach i poligon doświadczalny dla bardziej ryzykownych typów. jedyny support który jest w miarę konkretny to Betsson z tych o których wspomniałem i przez to buk budzi większe zaufanie.

najbardziej jestem zaniepokojony tym, że mój plan mógłby nie wypalić gdyby elastyczność obstawień musiała zejść poniżej 100 zł za pojedynczy zakład. dlatego brak limitów pierwszorzędny, ale też musi być na czym grać.

mile widziane opracowanie polskojęzyczne. czy jest jakaś polska wersja betfair?

jak by ktoś miał wątpliwości, zamierzam w przyszłości obstawianie traktować &quot;zawodowo&quot; ???? , z 5-10 tysięcy miesięcznie mi wystarczy.

p.s. Betsafe i Betsson, to ten sam bukmacher?

H 63

harryangel

Użytkownik
witam, sam sobie chyba najszybciej odpowiem ????
uaktualnienie wątku - działam szybko. tydzień temu oglądałem sobie kursy i oglądałem serwisy, obliczałem czy coś się da zrobić. tak jak wyżej pisałem, da się ale przy założeniu że stosujemy trochę surebetów (tych raczej mniej oczywistych i bardziej skomplikowanych np systemowych i może nie zawsze surebetów, ile &quot;bardzo prawdopodobnych typów&quot; z ryzykiem 5-10%), i gramy w bardzo różnych miejscach obstawiając ten sam typ zakładu na różne opcje łącznie nie mogąc przegrać. poczytałem jednak o bukach i podziękowałem, poniżej tekst który napisałem do wszystkich 7 buków u których się zarejestrowałem:

dziękuję za współpracę wszystkim serwisom bukmacherskim. powody:

1) różne metody płatności i wypłacania środków - konieczność posiadania różnych kont bankowych i &quot;portfeli elektronicznych&quot;
2) absurdy weryfikacyjne kont chociaż w większości już i tak zweryfikowałem
3) możliwość nakładania arbitralnych limitów na zakłady czym się żaden bukmacher jednak nie chwali
4) limitowani wszyscy którzy zaczynają zarabiać - powód - serwis limituje tych którzy nie zwiększają jego zysków ???? . to sorry, po co niby ktoś tu ma grać i chcieć grać? tylko po to, żeby was zasilać? jednym słowem serwis dla frajerów!
5) okradanie ludzi źle rozliczonymi kuponami (dla naiwnych w wyjaśnieniu pojawia się &#39;błąd&#39;)
6) niedopuszczanie do gry na zakładach grających &quot;surebety&quot; - a to co to takiego? przecież surebet daje 100% szans na wygraną, to dlaczego miałbym go nie stosować?
7) przez wiele serwisów po prostu okradanie kont, poprzez odjęcie jakiejś sumy czy zakładu bez podania wyjaśnień.
8) przez niektóre serwisy blokada kąta bez podania przyczyny (bo ktoś zaczął zarabiać)
9) blokada kont z zamrożeniem środków (przepada wygrana i wkład)

jak zwykle złodzijestwo kuszące naiwnych jakąś tam niby łatwą wygraną, tyle że jak ktoś dostaje bonus to ma takie warunki że mu on przepada w 90% przypadków, a jak ktoś wkłada i zarabia to ma likwidowane konto bo serwis widzi że ma jakiś system jest zbyt dobry żeby ktoś mógł na nim przegrać. w co lepszych serwisach &quot;brak limitów&quot;, ale stosowane procedery blokad dostępu do konta po jakimś czasie &quot;wyjaśnianych&quot;, coś w rozaju &quot;bana na ip&quot;, przepadające przelewy (zwłaszcza u pośredników typu maneybookers, skrill itp) które się odnajdują albo nie odnajdują, i zakłady mało konkurencyjne (mała oferta, bądź małe kursy).

w układzie takich powikłań sens gry nie jest wbrew temu czego oczekują serwisy &quot;rekreacyjny&quot;, ale sens jest tylko i wyłącznie zawodowy. czyli maksymalnie profesjonalne przygotowanie wszystkich &quot;narzędzi do gry&quot;, kalkulatory kursów i miesiące analiz, jednak ci nie mogą liczyć w ostatecznym rozrachunku na uczciwość serwisu. dziękuję, nie gram, bo szkoda mi czasu, żeby może wygrać na 100 serwisach może z 5 tysięcy, a może wszystko mieć zablokowane bądź denerwować się o to czy te wypłaty dojdą do skutku. do widzenia

proszę o likwidację konta

minimum które jest konieczne do tego żeby w ogóle bawić się w bukmacherkę to ZAUFANIE DO SERWISU (konto ma być niezniszczalne, brak unieważniania kuponów, zmieniania stawek po czasie, likwidacji zakładów, znikania kasy, nieralizacji przelewów, blokad kont, codziennego odwiedzania rubryczek &#39;czy dobrze rozliczyli&#39; i wykłócania się z supportem). okazuje się że jedyne serwisy po polsku które mają dobrą renomę to BetGun ale tam nic dla siebie nie widzę, i Pinnacle które jednak samo w sobie dla tenisa jest raczej bukiem okazjonalnym, i na razie to go nie rozumiem ???? . w każdym razie odpadają w nim jakieś specjalne kombinacje i systemy, to buk jednak w którym wiele się solo nie wykombinuje. do jakiejkolwiek wygranej sensownej potrzebny inny buk, albo kilka buków. w moim planie lepiej było mieć 5 buków z marnymi kursami, niż 1, a nawet 2 z bardzo dobrymi kursami. w 1 buku nie widzę sensu się bawić. primo to chodziło mi o zarobek, secundo lubię przejrzyste sprawy, jedno konto bankowe, jeden pośrednik (np przelewy 24), szybkie przelewy, zero wyjątków od reguły (jakiś szlaczek z regulaminu dla wyjaśnienia limitu, likwidacji konta, czy unieważnienia zakładu), i wybór wielu możliwości obstawień zakładów zarazem. tak jak myślałem bukmacherka dla anonimowego gracza jest zawodem wysokiego ryzyka ???? , pomijam oczywiście znajomych prezesa i właścicieli zakładów dla których one istnieją. chyba że ktoś przekona mnie do łączenia czegoś sensownego z Pinnacle ale nie za bardzo w to wierzę ???? .
pozdrawiam

H 63

harryangel

Użytkownik
fajnie ????
jednak myślę że o wskazaniu czegoś równego Pinnacle nie mam co liczyć a i tak wybór zakładów tam marny. jak dla mnie przygoda z bukmacherką ma sens wtedy kiedy się nie denerwuję, że coś nie pójdzie i nie kombinuję z wieloma kontami i innymi bzdetami. w liczydło kursowe się nie bawię, samo Pinnacle nie daje dla mnie szans za wiele ugrać na serwisie. nie podobają mi się żadne handicapy, azjany i inne dziwne wynalazki. to nie ja się mam dostosować do bukmachera tylko bukmacher do mnie ????
tak powinno być, nie?
no i pomysły łączenia czegoś z bet365, z czymś z Unibet itp dawały fajne kombinacje. single niestety ciekawe do gry nie są. pewnie konkurencyjnych buków do Pinn nie będzie w języku polskim, i w ten sposób dziękuję za &quot;możliwość zarabiania na bukmacherce&quot; ???? . taka możliwość oczywiście ciągle istnieje, obojętne gdzie i jak grając na samym tenisie, ale poza wszystkim chcąc mieć gwarancje chce się mieć też z tego jakąś przyjemność. a nie tam 2 zakłady na duże stawki &quot;kto wygra&quot;. dla Polaków po polsku nic nie ma, taka jest prawda, a ta reszta jak dla mnie nieczytelna. have a fun

dawidbarca 6,2K

dawidbarca

Użytkownik
Co Ty w ogóle pier....sz człowieku. &quot;Pinnacle nie daje szans za wiele ugrać na serwisie&quot;? ????
W Pinnku masz najniższe marże a co za tym idzie najwyższe kursy, dzięki czemu twoje wygrane są po prostu wyższe niż u innych buków.
Handicapy to są dziwne wynalazki? ???? Pograj kolego jeszcze trochę u bukmachera bo śmieszne rzeczy tutaj opowiadasz.

H 63

harryangel

Użytkownik
czołem. każdy ma inne oczekiwania. moim punktem wyjścia jest to, że znam się na tenisie, w związku z tym nie interesuje mnie śledzenie stawek dla samych stawek i siedzenie z kalkulatorem kursów. interesują mnie za to prawdopodobieństwa wygranych i możliwość najróżnorodniejszych kombinacji, minimalizujących możliwość przegranej dopiero doglądając do tych kombinacji stawki. rozumiesz? jak mówiłem zamierzam obstawiać sam tenis. cała reszta mnie nie bawi ???? .

sens moich gier był uzależniony od kilku serwisów, najbardziej stawiałem na zakłady &quot;specjalne&quot;, czyli kto dojdzie do ćwierćfinału, finału, półfinału, jakie pary gdzie się znajdą itp. na tym zyskać można najwięcej, wybierając po parę różnych opcji u różnych buków na różne stawki. minimum jesteś kilka % plus, czasem będziesz 120% plus, a często 300% plus i więcej. robienie tego samego u jednego buka typującego nawet na najwyższe stawki w porównaniu z konkurencją, nie jest związane z moim planem. druga główna metoda obstawiania polegała u mnie na tym że wybierasz najwyższy kurs underdoga i tu może się przydać Pinnacle, a następnie czekasz na mecz live i czekasz na wzrost kursu faworyta. Twoim zadaniem jest odczekać na właściwy moment kiedy kurs faworyta w meczu live skoczy z 1.01, albo 1.10 na minimum odpowiednio 1.20, albo 1.60. tak czy inaczej wychodzisz na wiele % plus. z tego co wiem livy w Pinnacle nie są dobre.

handicapy są dla mnie stosunkowo mało przekonujące do pewnych obstawień w tenisie, i po prostu mi się za bardzo nie podobają. wolę kto po jakim kursie wygra przegra gem / set / mecz.

pamiętaj, że nie jest tak ważne tylko to jaki masz kurs, ale to, jak typuje bukmacher. poza Federerem Nadalem Sereną i Azarenką w tenisie gra jeszcze wiele nazwisk. w kilkudniowej obserwacji widziałem różne typy u różnych buków co do tego kto się znajdzie w finale z tej samej ósemki ćwierćfinalistów. tylko grając u kilku buków na różne stawki wychodzi ciekawa kalkulacja. jest to swoisty sure bet, tzn znając się cokolwiek na dyscyplinie i będąc na bieżąco nie da się przegrać. przykładowo:

do finału może awansować 2 zawodników z 8 opcji. z góry wiesz że kilku na pewno nie awansuje (nigdy tego nie robią ;). pozostaje Ci więc 3-5 typów średnio w turnieju. na 1 serwisie wybierasz najwyższy kurs na głównego faworyta i kurs najlepszy na tego który jest typowany jako 5 w kolejce. ale kursy na pozostałą 3 są lepsze u 2 konkurencyjnych buków. &quot;sure bet&quot; polega na tym, żeby tak wyliczyć obstawienia żeby nigdy nie stracić czyli wejście najniżej typowanego (za najmniejszy kurs) faworyta jako 1 z 5 gwarantuje zwrot kasy z minimalnym zyskiem. oczywiście to nie jest klasyczny sure bet, ale dla kogoś kto się zna na tenisie to jest gwarantowany zysk ???? . nigdy nie będzie tak na Pinnaclu, że możesz mieć najlepsze typy na wszystkich kandydatów do finału w fazie ćwierćfinałowej turnieju. musisz szukać po innych bukach, żeby różnica w kursach był atrakcyjna. robisz to oczywiście ręcznie. im masz więcej buków tym masz więcej opcji na tego typu kombinacje, powyższa o oczywiście tylko przykład.

denerwują mnie na razie handicapy, azjatyckie, pk i inne na Pinnacle, ale posprawdzam, popatrzę, jeśli ktoś widzi coś co mogło by fajnie uzupełniać Pinna z przejrzystym już układem i najlepiej po polsku, fajnie. ale z poczytania forów widzę że ten buk jest uznawany za bezkonkurencyjny w języku polskim ;). pozdrawiam i proszę się nie denerwować ???? )

na przykład w pinie nie mogę zrobić systemu a mój ulubiony pomysł na zarobek był oto taki: wybierasz kilku faworytów którzy muszą wejść dalej (głównie wielkie turnieje jak teraz US Open i pierwsze rundy). kursy są marniutkie. ale dodajesz do tych ludzi parę o tych samych średnio wysokich kursach. masz więc kupon złożony z faworytów w kursach 1.01-1.15 oraz dodajesz np 1 część pary z kursem 1.8-2.0. walisz system tasiemca, obcinasz powiedzmy górne z niego części (2x8 itp), jedziesz tylko na 3, 4 dolnych częściach systemu z akumulatorem włącznie. ten sam kupon robisz z gościem nr. 2 z pary którą dołożyłeś do faworytów. nie dość że wygrać musisz raz, a wygrana przewyższa po obliczeniach 2krotność wkładu, to masz część zwrotu z przegranego kuponu, wychodzisz powiedzmy o kilkadziesiąt procent do przodu. jest to sure bet? chyba nie według definicji, ale jak masz bankowych zwycięzców to jest to praktyczny sure bet. na Pinnaclu tego nie zrobię.

ale zanim zacznę grać, to chcę wiedzieć że plany się udadzą i nie będzie rozczarowania i przykrych niespodzianek, bo po co się szykować pod określonego buka, skoro może mnie za miesiąc zlimitować, a jak wpłacę większą kasę żeby uprzedzić jego atak - może mi zamknąć konto i kasy nie oddać? najpierw chcę mieć gwarancję że będę miał gdzie grać i zasady się nie zmienią, potem patrzę co mogę na nim pokombinować. sam zostałem przy Pinnacle, ale jakoś na razie mi się warianty tam mniej podobają.

jeśli ktoś uważa jakiś inny buk za równie godny polecenia w sprawie limitów i braku dziwnych blokad itp, to oczywiście chętnie się przypatrzę, większe już zobaczyłem, zostało mi konto na Expect bo powiedzieli że mogę sobie sam zlikwidować ???? . od reszty już jestem wolny! ????

beb 95

beb

Użytkownik
Wszystko świetnie ale systemy nie istnieją. Nadal opierają się o to czy dobrze typujesz czy nie. A jeżeli dobrze typujesz to po co Ci system?

Do góry Bottom