>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Buk z opcją wpłaty w banku

Status
Zamknięty.
dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
Witam
Szukam buków u których możma wpłacać pieniądze w banku, jak by ktoś mógł wymienić kilku to będe wdzięczny. ????

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Nie bardzo rozumiem.
Przelewem? To wszędzie...
Chyba, że chodzi Ci o przelew z placówki banku - wtedy może znajdzie się kilka buków u których to będzie bardziej skomplikowane, choć to i tak, długo musiałbyś szukać ????

U 0

umberpwner

Użytkownik
Ja używam Toto-Mix. Warunek - 18 lat. Jeżeli masz takiego bukmachera w mieście sprawa wygląda następująco: prosisz o założenie e-konta. Potrzebują jedynie abyś wymyślił nick, podał numer telefonu, a oni drukują Ci login i hasło tymczasowe, które najlepiej abyś zmienił. Wpłacasz tam kasę i robisz normalne zakłady ;) Jedyna niedogodność to to, że jeżeli wygrasz to wygrana nie dolicza Ci się to do saldo konta, tylko musisz to wypłacić w punkcie tego bukmachera. Kiedy środki skończą Ci się z konta musisz znów je wpłacić i tak w kółko.

dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
Właśnie chodzi mi o wpłatę w placówce banku, a Expekt odpada bo mam tam dwa konta, a co do Toto-Mixa to dziękuje bo jakbym chciał po wygraną chodzić to bym normalnie grał a nie przez internet. ????

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Ta dyskusja tutaj, była od początku zbędna.
dawid1892 - wybierz sobie buka, który Ci odpowiada.
Pod względem oferty, kursów, softu a potem po prostu sprawdź czy ma preferowany przez Ciebie sposób wpłat.
Jeśli nie chcesz od razu zakładać konta to najzwyczajniej w świecie, przeczytaj regulamin buka (powinien być fragment o wpłatach) lub przejrzyj odpowiedni temat/dzial na forum.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom