>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

BUK WODZU ::: ¡Final Destination!

buk-wodzu 66

buk-wodzu

Użytkownik
Cześć,
Na początku chciałbym wspomnieć, że do założenia własnego tematu zdecydowałem się po zobaczeniu tematu kaVosa, do którego zaglądania osobiście zachęcam! Podobnie jak wcześniej wspomniany kaVos gram jedynie realne zakłady, nie interesuje mnie zabawa w zgadywanie czy tego typu rzeczy, więc w pewien sposób możecie mi zaufać ;)

CEL
Jeszcze nie do końca wiem jaki budżet początkowy sobie przyjmę, jednak moim celem do końca bieżącego roku jest podwojenie przyjętej na początku ilości pieniędzy. Wraz z pierwszym stycznia ustalimy kolejny cel oraz spiszę większe podsumowanie.

ŹRÓDŁA TYPÓW
Sam osobiście najmocniej skupiam się na UFC oraz piłkarskiej Premier League i T-Mobile Ekstraklasie. Często także korzystam z typów zamieszczonych w innych działach tego forum.

STAWKOWANIE
Sam osobiście nigdy nie gram wg jakichś ustalonych stawek, więc zanim nie osiągniemy danego celu zawsze gramy tą samą ilością pieniędzy. Gram zasadą, że od ustalonego budżetu pobieram 2% i zanim nie osiągniemy wcześniej ustalonego celu stawka nie ulega zmianie.

Wydaje mi się, że wszystkie zasady już omówiłem. Nie pozostaje mi nic innego jak życzyć sobie i wam wygranych i zaprosić do częstego odwiedzania ;)

Otrzymane punkty reputacji: +5
buk-wodzu 66

buk-wodzu

Użytkownik
KUPON #1 Piłka nożna / Francja, Ligue 1
...V...
Paris Saint-Germain V Gazelec Ajaccio
goście nie strzelą gola ::: 1,40 ::: bet-at-home
Wynik: 2:0 ✅ ::: Brak analizy spotkania!
Spotkanie zakończyło się tak jak wszyscy się spodziewali, czyli zwycięstwo Paryżan. Wyraźna przewaga ze strony PSG, jednak widać w ich składzie brak Zlatana gdyż w oczy raziła ogromna nieskuteczność.

buk-wodzu 66

buk-wodzu

Użytkownik
Nie robię czegoś takiego, że celuję w jakieś konkretne kursy i osobiście to odradzam. Jeżeli sam podejmuję się analizy spotkania to sprawdzam kilka możliwości bez wcześniejszego sprawdzania kursów, gdyż często zbyt mocno to wpływa na ocenę prawdopodobności danego zdarzenia. Natomiast korzystając z propozycji zamieszczonych na forum to najpierw czytam analizę i jeżeli sam zgadzam się z podanymi przez usera argumentami.

KUPON #2 Tenis / Stany Zjednoczone, ATP-Cincinnati

...V...
Nicolas Mahut V Jarde Donaldson
N. Mahut ::: 1,53 ::: bet365
Wynik: 1:2 (5:7, 7:6, 2:6) ⛔ ::: Analiza spotkania!

Na tenisie się znam jedynie czysto teoretycznie, ale postanowiłem zaufać faktom przedstawionym w analizie. Niestety nie powiodło się.

buk-wodzu 66

buk-wodzu

Użytkownik
KUPON #3 Piłka nożna / Kwalifikacje Ligi Mistrzów
...V...
Manchester United V Club Brugge
X/1 ::: 3,75 ::: bet365
Wynik: 2:1/3:1 ⛔ ::: Analiza spotkania!
No Depay się pospieszył o kilka minut. Pierwsza połowa mimo przewagi United wcale nie musiała się tak skończyć. Bardzo dobrze zorganizowana drużyna Brugge postawiła niemałą przeszkodę dla MU.

buk-wodzu 66

buk-wodzu

Użytkownik
KUPON #4 Piłka nożna / Kwalifikacje Ligi Europejskiej
...V...
Slovan Liberec V Hajduk Split
X2 ::: 1,75 ::: bet-at-home
Wynik: 1:0 ⛔ ::: Brak analizy spotkania!
Niestety kolejny nietrafiony typ. Liberec mimo przewagi w posiadaniu piłki wcale nie posiadał wizualnej przewagi nad drużyną z Chorwacji. Dość szczęśliwie strzelona bramka dała zwycięstwo Czechom.

buk-wodzu 66

buk-wodzu

Użytkownik
KUPON #5 Tenis / Cincinnati (Stany Zjednoczone), ATP

...V...
Richard Gasquet V Andy Murray
R. Gasquet [+1,5 seta] ::: 1,74 ::: Pinnacle Sports

Andy Murray jest już wyraźnie zmęczony natłokiem meczów ostatnimi dniami, o czym przekonaliśmy się w spotkaniu z Bułgarem Dimitrowem. Wiele niewymuszonych błędów oraz problem z serwisem pokazuje, że Brytyjczyk potrzebuje odpoczynku.

Francuz w przeciwieństwie do Murraya postanowił odpuścić turniej w Montrealu i teraz widać tego efekty. Gasquet wygląda na prawdę dobrze fizycznie, a forma jaką prezentuje obecnie pozwala także przypuszczać, że wstrzeli się on z formą na nadchodzące US Open.

Atutem Gasqueta w dzisiejszym spotkaniu to fakt, że na turnieju w Cincinnati w trzech meczach stracił zaledwie jednego gema po swoim podaniu we wczorajszym meczu z Ciliciem.

Jeden set dla Francuza po takim kursie to dla mnie jak promocja. Gdyby nie fakt, że muszę wziąć się za odrabianie strat to zaryzykowałbym czyste zwycięstwo Gasqueta - ryzyko nieduże, biorąc pod uwagę same spotkania H2H.

Wynik: 1:2 (6:4, 1:6, 4:6) ✅

buk-wodzu 66

buk-wodzu

Użytkownik
KUPON #6 Tenis / Cincinnati (Stany Zjednoczone), ATP
...V...
Roger Federer V Feliciano Lopez
R. Federer [-4,5 gema] ::: 1,86 ::: Pinnacle Sports
Federer zawsze bardzo poważnie podchodził do turnieju Western &amp; Southern Open traktując go jako najlepsze przetarcie przed US Open. Szwajcar prezentuje bardzo dobre przygotowanie kondycyjne oraz fizyczne, a o umiejętnościach trzeciej rakiety ATP nikogo przekonywać nie muszę.
Federer stawiany przez wielu ekspertów jako faworyt do sięgnięcia po siódme już trofeum. Szwajcar genialnie prezentuje się na kortach w Cincinnati i nie tylko ja jestem pod wrażeniem jego formy na szybkich kortach w Stanach Zjednoczonych, moim zdaniem Federer już nie odpuści do samego finału.
Feliciano Lopez dziś w nocy po bardzo ciężkim spotkaniu pokonał Rafaela Nadala. Federer to maszyna, on nigdy nie jest zmęczony więc to spotkanie z pewnością może być traktowane jako szansa na wysokie zwycięstwo szwajcarskiego tenisisty.
Na koniec chciałbym przedstawić H2H pomiędzy oboma zawodnikami, w którym to Federer prowadzi 11:0. Z pewnością wpływa to na psychikę Hiszpana, który na twardych kortach Federerowi w sześciu spotkaniach urwał zaledwie dwa sety.

Wynik: 2:0 (6:3, 6:4) ✅

buk-wodzu 66

buk-wodzu

Użytkownik
KUPON #7 Tenis / Cincinnati (Stany Zjednoczone), ATP

...V...
Andy Murray V Roger Federer
R. Federer ::: 1,57 ::: Pinnacle Sports

Tak jak wczoraj pisałem moim zdaniem Federer już nie odpuści do samego finału, więc pozostaję przy swoich założeniach. Po meczach Murraya widać zbyt duży natłok spotkań w ostatnim czasie, dodatkowo już w meczu z Dimitrowem można było zauważyć jak Brytyjczyk utyka.

Federer dziś w nocy bardzo pewnie pokonał Feliciano Lopeza i w jego grze w Cincinnati widać wyraźną przewagę nad resztą jego przeciwników. W spotkaniu z Hiszpanem wcale specjalnie się nie zmęczył, czego nie można powiedzieć o Murrayu po spotkaniu z Gasquetem.

Wiemy jak genialnie piłki po korcie rozrzuca Szwajcar. Jeżeli Murray nie zaskoczy Federera mocnym serwisem to naprawdę nie widzę większych szans dla niego w tym spotkaniu.

Wynik: 0:2 (4:6, 6⁶:7⁸) ✅

buk-wodzu 66

buk-wodzu

Użytkownik
KUPON #8 MMA / Saskatoon (Kanada), UFC Fight Night 74
...V...
Maryna Moroz V Valerie Letourneau
M. Moroz ::: 1,50 ::: Bet365
Jeszcze do niedawna anonimowa Maryna Moroz po pokonaniu JoJo Calderwood narobiła wokół swojej osoby niezłego szału, gdy wyzwała do pojedynku Joasię Jędrzejczyk. To co podoba mi się w tej zawodniczce to pewność siebie - dobrze wie po co trenuje i po co wchodzi do oktagonu. Moim zdaniem 32-letnia Kanadyjka będzie kolejnym łatwym przystankiem w karierze dla Ukrainki.
Kurs 1.50 na zawodniczkę YK PROMOTION to dla mnie jak promocja, moim zdaniem tylko tragedia mogłaby tu zabrać łatwy zarobek. Letorneau to zawodniczka nie posiadająca przewagi w żadnej płaszczyźnie nad Moroz. O wysokich umiejętnościach parterowych Maryny niech świadczy balacha wyciągnięta Calderwood, dla mnie bomba!

Wynik: Valerie Letourenau przez jednogłośną decyzję ⛔

buk-wodzu 66

buk-wodzu

Użytkownik
KUPON #9 Tenis / Paryż (Francja), ATP
...V...
David Ferrer V Andy Murray
A. Murray [-1,5 seta] ::: 1,96 ::: Unibet
Po bardzo dobrych występach na twardych kortach w Montrealu i Cincinnati podczas tego drugiego turnieju w spotkaniu z Gasquetem Brytyjczyk nabawił się co prawda niegroźnego urazu, ale doznana kontuzja mocno obniżyła loty Murraya, który na twardych nawierzchniach jest wyjątkowo ciężkim przeciwnikiem. Po przedwczesnym pożegnaniu się z US Open Murray wraca do swojej stabilnej formy.
Naprzeciw Murraya stanie David Ferrer, który mimo dobrych wyników nie przekonuje mnie swoją postawą na korcie. Co prawda ostatnio na hali wygrał turniej w Wiedniu, jednak od niedawna jest to turniej rangi ATP World Tour 500 series, więc czołówka raczej odpuściła sobie występ.
Wierzę w pewne zwycięstwo Brytyjczyka, który ma coś wszystkim do udowodnienia po słabym występie na US Open, gdzie miał być jednym z faworytów do zwycięstwa. Ponadto Murray jeszcze nigdy nie zwyciężył na BNP Paribas Masters w Paryżu, więc w końcu przyszedł na to czas!

Wynik: 0:2 (4:6, 3:6) ✅

buk-wodzu 66

buk-wodzu

Użytkownik
KUPON #10 Piłka nożna / Anglia, Barclays Premier League
...V...
Stoke City V Chelsea FC
powyżej 4,5 kartki ::: 1,90 ::: Unibet
Póki co obie drużyny zajmują miejsca zdecydowanie poniżej oczekiwań, więc przyszła w końcu pora na przebudzenie. Obie drużyny zajmują miejsca obok siebie z różnicą zaledwie dwóch punktów, więc to spotkanie może okazać się meczem o przysłowiowe sześć oczek. W takim wypadku nie może być mowy o jakimkolwiek oszczędzaniu, szczególnie w BPL!
Stoke City to jedna z bardziej agresywnie grających ekip w Anglii. Nie bez powodu do kuluarów futbolu przylgnęło przysłowie &quot;But can he do it on a cold rainy night in Stoke?&quot;, które ma nawiązywać do angielskiej pogody i agresywnej postawy Garncarzy.
Chelsea swoje też ma za uszami, a ponadto arbitrem tego spotkania będzie Anthony Taylor - Anglik jest bardzo skory do rozdawania kartek, a szczególnie dużą ich liczbę pokazuje właśnie w meczach z udziałem Stoke City.

Wynik: 4 żółte / 0 czerwonych ⛔

buk-wodzu 66

buk-wodzu

Użytkownik
KUPON #11 Piłka nożna / Włochy, Serie A
...V...
Torino FC V Inter Mediolan
poniżej 5,5 kartki ::: 1,83 ::: Bet365
Piłkarską niedzielę we Włoszech rozpoczniemy spotkaniem pomiędzy Torino a Interem. Mimo różnicy w pozycjach jakie zajmują obie drużyny ten mecz moim zdaniem nie ma wyraźnego faworyta. Po krótkiej analizie postanowiłem zaufać swojemu przeczuciu.
Inter to drużyna z jednym z większych współczynników otrzymywanych kartek w lidze. Warto jednak zauważyć, że otrzymywanie indywidualnych kar w Nerazzuich rozkłada się na dwóch piłkarzy - Freddy&#39;ego Guarina i Felipe Melo, z czego ten pierwszy nie zagra dziś z powodu zawieszenia. Zdecydowanie łagodniejszą drużyną są podopieczni Giampiero Ventury, którzy otrzymują średnio 2,5 kartki na mecz.
Ponadto sędzią tego spotkania ogłoszono Massimiliano Irratiego - włoskiego arbitra, który jest wielką niewiadomą. Swoje przeczucie jednak opieram na tym, że sędziował już w obecnym sezonie mecz Torino, gdzie wyjątkowo dobrze panował nad zapędami piłkarzy Byków i rzadko pokazywał im kartki, a poza tym w ubiegłym sezonie prowadził spotkanie Inter - Torino, gdzie pokazał zaledwie cztery kartki.

Wynik: 3 żółte / 0 czerwonych ✅

Do góry Bottom