>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Buk spełniający warunki

R 0

r14w03

Użytkownik
Witam Szukam bukmachera który nie ma problemów z wypłatami, nie blokuje kont i spełnia moje wymagania: 1. Możliwość gry live dość dobrze rozbudowana 2. interesuje mnie głównie piłka nożna to żeby miał dobre zakłady 3. nie wysyłają listów na adres domowy bo dużo podróżuje. 4.weryfikacja odbywa się przez wysłanie skanu dowodu a nie przez listy. Zastanawiałem się nad pinnancle, bwin lub expEkt bo bet365 odpada ze względu na punkt 4. Co polecacie. Proszę nie pisać bym poczytal na forum bo przeczytałem całe i wychodzi że żaden buk nie jest dobry.

S 1,4K

slukasz123

Użytkownik
Akurat sie kolego myslisz bet365 mozna wyplacic wysylajac sam skan dowodu...Ale wysylaja list weryfikacyjny jesli chcesz tylko weryfikacje na sam skan dowodu to polecam bwin...Tyle ze wyplaty troche sie opoznily niz ostatnio no ale placa....A najszybciej placi bet365....Jesli chodzi o pinnacle wysokie kursy tylko jest jedno ale 1 wyplata bezplatna na miesiac....za nastepna biora ok 70zl

R 0

r14w03

Użytkownik
Po przejrzeniu ofert głównie interesuje mnie pinnacle lub expekt. Słyszałem że w expekt proszą o kopie jakiegoś rachunku może ktoś wie więcej na ten temat co za kopie.

Do góry Bottom