>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

buk online z ofertą x w nba???

shaker 2

shaker

Użytkownik
moj ziomek 5 lat temu trafil remis w nba za 13.00 ;)
ale inny mecz mu nie wszedl wiec po frytkach;/

wiec tak:
Unibet - nie
Expekt -nie
gamebookers - nie
mansion -nie
parbet - nie
goldbet -nie
betgun -nie
stanjames -nie
astrabet -nie

poszukam jeszcze ale watpie w to

emil777 0

emil777

Użytkownik
dzięki za pomoc,te buki to wszystko ziemia u czechów ???? ta,będę x grać ???? (kursy zawsze&gt;10,więc można pomyśleć nad progresją ;)

jeszcze jedna prośba do was,bo jeśli chodzi o szukanie stron to lama ze mnie-

potrzebuje strony z wynikami nba z uwzględnieniem dogrywek(na jednej stronie wszystkie wyniki danej drużyny,a nie wyniki każdego dnia)

emil777 0

emil777

Użytkownik
sorry ze sie wtrace ale progresja na remis w nba jest dla mnie bardziej ryzykowna niz na karnego w meczu :p
no tak,ale skoro kurs jest zawsze ponad 10 nie trzeba radykalnie zwiększać stawki.głupie to troche,ale może coś wymyślę ;-)

miha13 0

miha13

Użytkownik
sorry ze sie wtrace ale progresja na remis w nba jest dla mnie bardziej ryzykowna niz na karnego w meczu :p
no tak,ale skoro kurs jest zawsze ponad 10 nie trzeba radykalnie zwiększać stawki.głupie to troche,ale może coś wymyślę ;-)
Moim adaniem bardzo wyzykowne niezaleznie od stawki... Nie wiem na jakiej podstawie bedziewz wybieraz druzyny, ale tam nie ma reguly, ze np. druzyna w zeszlym sezonie zremisowala 2 razy to i w tym zremisuje... Zreszta kazda druzyna w sezonie zasadniczym ma do rozegrania 82 mecze i powiedzmy, ze raz zremisuje, poweidzmy w srodku sezonu.. Masz az takibudzet, zeby pozwolic sobie stawiac 41 meczy..? No i niezaleznie od stawki mysle ze jest duze prawdopodobienstwo ze zbankrutujesz... no czego ci nie zycze.. ????

emil777 0

emil777

Użytkownik
Moim adaniem bardzo wyzykowne niezaleznie od stawki... Nie wiem na jakiej podstawie bedziewz wybieraz druzyny, ale tam nie ma reguly, ze np. druzyna w zeszlym sezonie zremisowala 2 razy to i w tym zremisuje... Zreszta kazda druzyna w sezonie zasadniczym ma do rozegrania 82 mecze i powiedzmy, ze raz zremisuje, poweidzmy w srodku sezonu.. Masz az takibudzet, zeby pozwolic sobie stawiac 41 meczy..? No i niezaleznie od stawki mysle ze jest duze prawdopodobienstwo ze zbankrutujesz... no czego ci nie zycze.. ????
no właśnie o budżet chodzi ???? na razie wszystko w sferze planów,ale załóżmy że gram progresją na x Lakersów zaczynam od 1 zł zwiększam stawkę o 20%
dogrywka jest w 42 spotkaniu-stawka 1763 kurs 10 wygrana 17637 suma stawek 10577 zysk=7060 tylko skąd na to wziąść kasę?

shaker 2

shaker

Użytkownik
no i juz masz paradox moim zdaniem bo zaczynales od 1 a konczysz na 1763 zlotych co oznacza dopiero polowe z rozegranych meczy a co sie dzieje w przypadku gdy zremisauja w przedostatnim spotkaniu albo wcale?
osobiscie polecam progresje na MLB i na NHL z dogrywka ( znaczy sie u buka ktory ma 1 i 2 czyli 50% / 50% )

Do góry Bottom