>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Buk naziemny

deloo 7

deloo

Użytkownik
Witam, bukmacherka zajmuje sie juz kilka lat ale gralem do tej pory tylko w internecie, wobec tego mam kilka pytan co do bukow naziemnych gdyz nigdy tam nie gralem.
1. wiem ze naziemnych obowiazuje podatek 12% ale z czego on jest liczony to niewiem, powiedzmy ze postawilem 100 zl na mecz o kursie 1,5 i mam do odebrania 150zl odjac podatek, te 12% jest liczone ze 100zl? ze 150? czy z 50?
2. czy za kazdy kupon trzeba placic 2zl? np stawiam 100zl to place 102?

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Niby kilka lat, a pytania na poziomie amatora.
1. Wejdź sobie na stronę sts.pl i tam po prawej masz przelicznik ile do wygrania. Oblicz sobie sam z czego jest odejmowane 12% ???? .
2. Nie trzeba płacić 2 zł. Stawiasz tyle ile Ci się podoba.

radula 5,4K

radula

Użytkownik
. wiem ze naziemnych obowiazuje podatek 12% ale z czego on jest liczony to niewiem, powiedzmy ze postawilem 100 zl na mecz o kursie 1,5 i mam do odebrania 150zl odjac podatek, te 12% jest liczone ze 100zl? ze 150? czy z 50? 2. czy za kazdy kupon trzeba placic 2zl? np stawiam 100zl to place 102?
Podatek jest naliczany od wygranej czyli zamiast te przykładowe 150zł wygrać odejmij sobie 12% i wyjdzie wygrana. A zreszta AKA ma rację że na stronie sts czy toto mix jest przelicznik ile będziesz miał do wygrania.
Co do drugiego pytania no nie trzeba płacić 2zł. Płacisz tyle za ile chcesz zagrać.

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
Na stronie STS faktycznie możesz sobie przeliczyć na kalkulatorze jak to wygląda itp ale nie polecam spisywać numerów meczów i iść później z tym do STS. Bajzel ogromny, kursy ze strony rzadko kiedy się zgadzają z tymi na miejscu. I idziesz i wraz później stoisz przed tablicami i szukasz tych spotkań co chciałeś.

wybraniec 0

wybraniec

Użytkownik
Na stronie STS faktycznie możesz sobie przeliczyć na kalkulatorze jak to wygląda itp ale nie polecam spisywać numerów meczów i iść później z tym do STS. Bajzel ogromny, kursy ze strony rzadko kiedy się zgadzają z tymi na miejscu. I idziesz i wraz później stoisz przed tablicami i szukasz tych spotkań co chciałeś.
A ja polecam spisać numery... tylko najpierw trzeba wiedzieć jaki jest system w danym punkcie, np. u mnie jest już nowy &quot;LOEONARDO&quot;. A więc jak wejdzie się na stronę &quot;STS&quot; to po lewej będziemy mieć ofertę na STARY system... natomiast na początku strony będzie możliwość pobrania numerów na NOWY system - czyli jak wcześniej wspomniałem system &quot;LEONARDO&quot;. Także zależy wszystko jaki system jest w twoim punkcie, takie numery będą się zgadzać.

Pozdrawiam.

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
A ja polecam spisać numery... tylko najpierw trzeba wiedzieć jaki jest system w danym punkcie, np. u mnie jest już nowy &quot;LOEONARDO&quot;. A więc jak wejdzie się na stronę &quot;STS&quot; to po lewej będziemy mieć ofertę na STARY system... natomiast na początku strony będzie możliwość pobrania numerów na NOWY system - czyli jak wcześniej wspomniałem system &quot;LEONARDO&quot;. Także zależy wszystko jaki system jest w twoim punkcie, takie numery będą się zgadzać.

Pozdrawiam.
Być może ;) kilka razy te numerki się nie zgadzały i teraz jak coś stawiam to wybieram sobie co chcę postawić i na miejscu szukam sobie kursów. Autor pisał , że jest początkujący jeśli chodzi o ziemniaki to tak napisałem , żeby uważał z tym STSem ;)

wybraniec 0

wybraniec

Użytkownik
Być może ;) kilka razy te numerki się nie zgadzały i teraz jak coś stawiam to wybieram sobie co chcę postawić i na miejscu szukam sobie kursów. Autor pisał , że jest początkujący jeśli chodzi o ziemniaki to tak napisałem , żeby uważał z tym STSem ;)
Zgadza się musi uważać na STS-a. Opinie ostatnio negatywne i dużo klientów ucieka... Podam takie przykłady, prawie co drugi dzień u mnie w punkcie są problemy z serwerem (denerwujące jest to) i nie można puścić kuponu, a np. NBA można stawiać dopiero po 18 bo wcześniej nie ma spotkań...

Pozdrawiam.

Do góry Bottom