>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Buk na początek

Status
Zamknięty.
M 0

mikolaj95

Użytkownik
Witam
Od dłuższego czasu chce założyc bukmachera online i czytałem wszystkie tematy z forum dla początkujących i wiele sie dowiedziałem lecz jak zawsze są jakieś niepewności. Moj wybór padł na Bet365 i na BetClic. Dowiedziałem sie to i owo o tych bukach i w Bet365 dostaje sie pismo które ja nie bardzo chce dostawać ( wiem że jest jedno ale poprostu nie chce) i został mi BetCli. Moje pytanie brzmi czy warto zakładać na BetClicu czy lepiej na innym internetowym bukmacherze. Wiem że jest w BetClicu ciekawa oferta cashback 200zł tylko tak mi to troche &quot;śmierdzi&quot; choć wiele osób mi mowi że jest z tym wszystko OK ( wiadomo 200zł nie chodzi ulicą) Grałem dotychczas na zakładach naziemnych.
Chce jeszcze dodać że od Pażdziernika planuje zarejestrować sie na Bet365 dlatego teraz chciałbym na jakimś innym by wdrążyć sie w temat buka online i ogarnać to troszeczke jak to wyglada w internecie ;) Koncząc już czy polecacie na początek jakiegoś innego lepszego buka niż BetClic???

josef39 1,3K

josef39

Użytkownik
Jesteś na forum zarejestrowany od dwóch lat ponad a pytania zadajesz jakbyś się pojawił wczoraj,nie chcesz dostawać zwyklych listów(nawet jednego) a w październiku już będziesz chciał,cashback Ci śmierdzi.Poświęć trochę czasu , poczytaj forum i skoro jesteś pełnoletni to sam dojdziesz do pewnych wniosków gdzie warto założyć konto a gdzie nie.

M 0

mikolaj95

Użytkownik
tylko nie korzystałem z tego forum. przypomniałem sobie dopiero niedawno o nim wiec po co te dziwne pouczenie? nie chcesz nie pomagaj

ogarnijsie 279

ogarnijsie

Użytkownik
Bonus w Betclicu absolutnie nie &quot;śmierdzi&quot; ????
Na początek jest to jak najbardziej dobry bukmacher, strona jest przejrzysta, jest nawet dobra oferta. Sam zaczynałem właśnie tam i jak dla laika wszystko było czytelne ;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom