>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Buk--> Giełda--> WAKACJE

M 0

mr_hossa

Użytkownik
Witam bardzo serdecznie wszystkich użytkowników ;)
Od jakiegoś czasu obserwuje tejże forum i sam teraz spróbuje się pobawić razem z Wami. Moja strategia to granie i buka internetowego i uzbieranie odpowiednio dużego kapitału na giełdę. Ponieważ uważam, że grając na giełdzie to jednak trzeba mieć trochę pieniążków. Zaczynam od kwoty 100 zł i gram przeważnie piłkę nożną i tenis. Gram często single na live ponieważ możliwość obserwowania meczu daje jakiś konkretny obraz gry i można coś konkretnego wymyślić. Cel to pieniążki na wakacje, ale czy to się uda ... kto to może wiedzieć he he :cool: Ja życzę wszystkim powodzenia i miłej zabawy BUK WYPŁAĆ
Jako pierwszy typ podaje
Podbeskidzie - Zawisza o1,5 drużyny Zawiszy przy wyniku 0:1 dla Zawiszy w 55 min
o 1,5 Zawisza 2,62 po 25 zł --&gt; 65,63 ✅

astana 587

astana

Użytkownik
Witam,nie zgadzam się z kolegą,do nauki gry w zupełności wystarczy 25e,podstawowa sprawa to zapoznanie się i zrozumienie mechanizmów panujących na giełdzie sportowej,nigdy nie wyeliminuje się losowości, dlatego bardzo istotną sprawą jest zarządzania posiadanym kapitałem na grę,bez zrozumienia tego szkoda zaczynać przygodę z dużymi stawkami,zawsze istnieje ryzyko porażki,dla niedoświadczonych graczy to ryzyko jeszcze się potęguje,polecałbym zacząć z minimalnym kapitałem i ustalić sobie realistyczne cele w skali czasowej.Pozdrawiam.

M 0

mr_hossa

Użytkownik
Zgadzam się w 100% że do nauki wystarczą małe kwoty. W nauce gry na giełdzie najważniejsze jest znalezienie odpowiedniego dla siebie rynku i skrupulatne obserwowanie co się na nim dzieje w różnych sytuacjach danego wydarzenia sportowego. Nie mniej ważna jest również przyjęta taktyka oraz wyznaczone cele, tygodniowe, miesięczne lub roczne. Jako że mam już doświadczenie na giełdzie to wiem ile potrzebuje aby spełnić swoje tygodniowe cele. Ja w tym temacie postaram się dorobić pewnej kwoty która pozwoli mi na wejście na giełdę bez nadszarpnięcia mojego domowego budżetu. Dlatego moja wpłata 100 zł na internetowego buka jest OK Postaram się pomnożyć ją jak najlepiej potrafię. :cool: Jeśli chodzi o mój główny cel jakim są wakacje to bardziej celuje w przyszłoroczne wakacje, ponieważ ten sezon już się kończy, a towarzyskich meczów nie lubię :razz:
Mój kolejny typ
w meczu Chelsea - Liverpool
o 1,5 Liverpool na live od 2 poł 2,10 po 25 PLN ⛔
sytuacji kilka było ale jednak rozregulowane celowniki u piłkarzy :/

M 0

mr_hossa

Użytkownik
Tenis Finał ATP Madryt
Rafa Nadal - Andy Murray o 2,5 seta
2,75 x 40,63 PLN ⛔ mimo iż Nadal jest pod formą to miałem nadzieje na wyrównany mecz :;/:

M 0

mr_hossa

Użytkownik
Póki co to kiepsko to wygląda. Teraz próbuje na zakład
Celta - Sevilla 2 kurs 2,8 x 25 PLN ⛔
po dzisiejszym dniu stan konta wynosi 50 zł czyli 50 zł poszłooo :/

M 0

mr_hossa

Użytkownik
dzisiaj próbuje zagrać coś w tenisie
Sharapova - Jovanovski w I secie przy wyniki 3:1 i serwisie Sharapovej stawiam na to, że to właśnie Rosjanka wygra pierwszą partie kurs 1,61 po 20 zł
Sharapova wygra I set 1,61 x 20 PLN --&gt; 32,2 PLN ✅

M 0

mr_hossa

Użytkownik
mecz Wawrinka - Theim w przypadku Tie-breaka postawiłem na wygraną ektra gema przez Szwajcara po kursie 1,57 przy stanie 5:5
Zwycięzca Tie Breka w I secie - Wawrinka 1,57 x 50 PLN --&gt; 78,58 ✅

M 0

mr_hossa

Użytkownik
mecz Anderson - Federer
u 20,5 gema w meczu 1,83 x 25 PLN ⛔
śmieszny Federer Miał dwie piłki meczowe przy wyniku 5:3 ale dał się przełamać dwa razy i jest ⛔⛔⛔ !!!!

Do góry Bottom