>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

buk bez obracania??

Status
Zamknięty.
adask23 0

adask23

Użytkownik
A po co miałbyś coś takiego robić? Chyba, że chodzi ci o bonus, to oczywiście u każdego buka musisz nim obrócić.

jemjogurt 52

jemjogurt

Użytkownik
szuka czegos takiego bo np wyplacil na mb kase z bukow i teraz szuka buka do ktorego to wplaci i wyplaci calosc np ????

kamikatze 12

kamikatze

Użytkownik
adask23 może być wiele powodów, np. ominięcie prowizji przy wypłacie z moneybookers :p nie wiem w sportingbet kiedyś tak próbowałem i przeszlo ???? w expekt nie próbowałem, bo strasza prowizjami ???? ale sportingbet powinien byc ok ????

M 0

mariush19

Użytkownik
wplac do Betclicka na nowe konto, postaw zaklad bonusowy a noz podwoisz lub potroisz kase, a jak nie to wyplacisz sobie po przegranym zakladzie to co wplaciles ????

marchwiak5 6

marchwiak5

Użytkownik
mariush19 w betclick freebet od wpłaty przez MB nie przejdzie, po prostu go nie dostanie jesli wpłacał przez MB marchwiak5 przejdzie w sportingbet ????
nie wiem jakie są twoje źródła ale ja rozmawiałem z supportem sb i nie tylko ta kie cos nie przejdzie, więcej - nie można zlecić wypłąty innym kanałem niż wpłaty, jak to jest 10zł no to możesz się bawić ale ja bym jakichś konkretnych sum w ten sposób nie przerzucał

kamikatze 12

kamikatze

Użytkownik
nie wiem mi takie coś wyszło raz czy 2 razy i to była sumka w granicach 500 zł. Ale skoro support tak mówi... ale nie zgodze się z tym, ze możesz wypłacić tylko ta metodą którą wpłacałeś ???? a co do mojego transferu, to może po prostu przeoczenie ???? najlepiej jest wpłacić załóżmy (przykłądowo) 1000 zł i zrobić kupon za 10 ???? przeciez możesz wypłacić jak się rozmyślisz, ze jednak nie chcesz grać... ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom