>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Buk a Formuła 1

panmv 10

panmv

Forum VIP
Witam

Który buk oferuje Formułę 1? Chodzi mi o jakies dokładne typy np. czy kierowca bedzie sklasifikowany, czy nie, bo np. na bet-at-home nie widziałem czegos takiego (tam jest tylko kto wygra wyscig + kto bedzie mistrzem).

panmv 10

panmv

Forum VIP
ale z tego co slyszalem, to niektórzy bwin nie polecają... nie wiem, ze robią w balona podobno... słyszałem ze w betgun tez jest F1, ale neich mi ktos potwierdzi, bo nie widze niczego takiego teraz u nich na stronie.

daimler 14

daimler

Forum VIP
Betgun ! ten bukmacher ma zawsze duża oferte jeśli Chodzi o F1...
Sklasyfikowany,kto lepszy, kto wygra, roznica czasowa zwyciezcy, kto najszybsze okrązenie itd...
Polecam tego buka ????

jacek89 5

jacek89

Użytkownik
BetGun ! ten bukmacher ma zawsze duża oferte jeśli Chodzi o F1...
Sklasyfikowany,kto lepszy, kto wygra, roznica czasowa zwyciezcy, kto najszybsze okrązenie itd...
Polecam tego buka ????
Podpisuję się pod tym obiema rękami ???? ????

flamaster 875

flamaster

Forum VIP
A ja mam następujace pytania odnośnie stawiania na F1:
1) Stawianie, że jakiś zawodnik /np. Kubica/ będzie sklasyfikowany, co to oznacza? Czy to że ukończy wyścig, czy zajmie miejsce w pierwszej ósemce?
2) Czy można na jednym kuponie postawić np. 4 zawodników, że będą sklasyfikowani bądź nie?
Z góry dziękuję za pomoc. :spokodfhgfh:

fabregas 498

fabregas

Forum VIP
W Bwin chyba można postawić na jednym kuponie, że kilku zawodników będzie sklasyfikowanych. Nie można łączyć H2H.
Pozdro

karollo03 3

karollo03

Użytkownik
Witam

Który buk oferuje Formułę 1? Chodzi mi o jakies dokładne typy np. czy kierowca bedzie sklasifikowany, czy nie, bo np. na Bet-at-home nie widziałem czegos takiego (tam jest tylko kto wygra wyscig + kto bedzie mistrzem).

Bóg jest chyba jeden i nie ma nic do gier ...a tak na poważnie w expekcie na f1 ciężko o coś znaleźc z f1 więc jak ci zależy to ja jednak polecam bwin.

Do góry Bottom